Haags Duinhuis

Haags Duinhuis
We hebben een weekend in het Haags Duinhuis doorgebracht. Heel fijn ruim huis van alle gemakken voorzien, en lekker schoon! Ouderslaapkamer beneden heeft een eigen badkamer en op de bovenverdieping nog een badkamer, beide schoon en modern. Locatie is top, op loopafstand van het strand (fijn met kleine kinderen) en centraal op het vakantiepark waar je ook van de faciliteiten gebruik kan maken. We hadden erg mazzel met het weer; veel zon gehad. Fijn contact en duidelijke communicatie met gastvrouw. Kortom: aanrader!
We hadden spectaculair weer: zware storm en regen. Woeste zee. Binnen was open haard vuurtje heel prettig.
We zijn voor de 2e keer geweest (en zouden zo een derde keer gaan). Het Haagse Duinhuis is compleet en gezellig ingericht. Het aparte berghok/washok is ruim voor evt ballen en strandspullen. Prima keuken met voldoende spullen. Badkamers ruim en schoon. Top locatie, super schoon strandhuisje op 5 min loopafstand van het strand. Zeep en handdoekjes waren reeds aanwezig, vonden we erg prettig. Leuk detail was de al opgezette kerstboom. Karin reageert zeer snel op vragen en tijdens het boeken. Hartelijk in de omgang (we waren haar de 1e keer tegengekomen bij vertrek).
Een heerlijk ruime, schone woning met een hele fijne bank ( huisnr 97). Alles is aanwezig, bv basiskruiden, afwasmiddel etc. Heerlijke verse broodjes verkrijgbaar op ‘t park. E-chopper gehuurd. De zee is heerlijk dichtbij en dicht in de buurt (7 min met auto) heerlijk uit eten geweest bij een thais restaurant. Wij hebben genoten van deze fijne plek en vinden dit voor herhaling vatbaar!
Wij zijn "maar" een weekend geweest, maar zeer zeker voor herhaling vatbaar. Alles was naar wens, heerlijke bedden, nette en schone douche. Keuken voorzien van bijna alles en ruimte om je fietsen weg te zetten. Strand op loopafstand en mooie omgeving om te fietsen. Wij komen zeker terug...
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |