5.7VoldoendeScore uit 150 reviews

Van der Valk Avifauna

5.7VoldoendeScore uit 154 reviews

Vergane glorie
Door Alfons op 28-08-2023

Mag de naam Van der valk van mijn niet gebruiken wat een oude bende is dit. Geluidsoverlast - benauwd - alles versleten

Genoten
Door Sandra op 28-07-2023

Het hotel is iets wat gedateerd, maar wij hadden een mooie schone kamer. De badkamer kan wat liefde gebruiken, maar voldoet prima. Wij vonden de kamer wel wat benauwd en de dekens wat dik. Terwijl het niet eens warm was. Het park kun je als gast gratis bezoeken en dat maakt het echt een fantastisch uitje. Zeker voor mensen met jongere kinderen ( jonger dan 12 jaar) is het echt een aanrader. Je kunt een mooie route lopen door het vogelpark. De vogel show is een must. Wel zorgen dat je op een drukke dag op tijd klaar zit. De speeltuin is fantastisch, hier hadden mijn kinderen zich toen ze jonger waren heel goed kunnen vermaken. Het ontbijt is verder prima. Het diner hebben wij in de stad zelf genuttigd. Het hotel had ons een mooi aanbod kunnen doen en/ of de kaart had ons meer moeten aanspreken om bij het hotel te eten. Een gemiste kans. Ik vond de mensen bij de receptie sowieso niet heel enthousiast. Ook daar is winst te behalen.

annuleren
Door heerschap op 11-04-2023

2x 2pers. kamer geboekt bij vd Valk Avifauna. goed geholpen. Toen voor live cooking gebeld, voor 14 pers. Dit kon helaas niet. Dit was zo,n uurtje later. Gauw gebeld om te annuleren. Helaas, de een kon wel, de ander niet. Dit was een nonrefundable kamer. wat de....overheen gekeken dus. En dan blijft de service van vd Valk in het min. Ik krijg niks terug. Wel aanbod om voor 25 euro om te boeken. Bah!

Van der Valk Avifauna

Warme sfeer
Door Lydia Van Veen op 21-02-2022

Winter arrangement met life and cooking en bezoek aan Avifauna. Voor een gezellig weekend, na 2 jaar “ opsluiting door Corona” een welkome afwisseling. Zeer vriendelijk ontvangst bij de receptie en ook in het restaurant merk je dat iedereen weer blij is dat we bijna weer bij het oude zijn… het aanbod van het eten was weldadig. Onze kamer keek uit op het vogelpark.. Helaas trotseerde we dit weekend de derde storm in 1 week tijd en hebben we er maar het beste van gemaakt, Op de kamer hebben we van de koffie genoten. Jammer te lezen in eerdere commentaren dat hun ervaring anders was, maar als je begrijpt dat het concern Van der Valk met dit hotel is begonnen , dat je dan wat anders krijgt dat als je straks in het geheel nieuw gebouwde hotel in Leliestad een kamer boekt. Ik vind het zeker een aanrader voorheen korte onderbreking!

NOOIT MEER
Door Anouska Straathof op 02-10-2021

GISTEREN EEN HOTEL OVERNACHTING GEDAAN IN EEN FAMILIEKAMER OMDAT THUIS EEN VERBOUWING AAN DE GANG IS.. WAT EEN SLECHTE KAMER ECHT HEEL GEDATEERD VIEZE BADKAMER VOEGEN STONKEN NAAR DE URINE .. KLACHT INGEDIEND WERD NIETS MEE GEDAAN.. HEB NOG NOOIT ZO EEN SLECHTE VAN DER VALK MEE GEMAAKT.. KOELKAST SMERIG TELEVISIES WERKTE NIET PRULLEBAKKEN VERROEST.. MATRASSEN OOK VERSCHRIKKELIJK..

Heerlijk verblijf gehad
Door Fam. Künne op 21-09-2021
Gereisd met een groep

We waren met 12 personen in september. Hadden meerdere kamers, dus heb zo ongeveer alle types gezien. De familie kamer is heerlijk voor gezinnen, met bovenverdieping met traphekje. En dan heb je boven 3 bedden en beneden 2 persoonsbed. Daar was het wel wat warmer omdat daar geen ventilatie systeem zat, die boven wel zit. De gewone 2 persoonskamers zijn ook netjes en ruim. Misschien wat gedateerd, maar wij vonden het wel meevallen gezien de recensies. Enige puntje is dat de douche wat klein is. Ook was er soort van ventilatie/airco systeem waardoor temperatuur goed te regelen was. Vernieuwde kamers zijn mooi, vloer en wanden zijn vernieuwd. Personeel overal erg vriendelijk en behulpzaam, doen echt hun best voor je. Ontbijt vonden wij ook ruim voldoende. Vogelpark ook heel mooi. Gezellige bar om avonds wat te drinken.
Wij hadden een heerlijk weekend.

Huisdieren

Room service