/Nederland/Zuid-Holland/Alphen aan den Rijn

Nederland
Zuid-Holland
Alphen aan den Rijn
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Alphen aan den Rijn

Zeker om terug te komen
Door Ida Bavelaar op 03-06-2023

Het is een fijne camping. Sanitaire is netjes en schoon. Onthaal is vriendelijk Echt een aanrader om ernaar toe te gaan.

Super.
Door Trudy Berends op 10-08-2021

Caravan staat op kunstgras wat een goed idee.Super ontvangst -mooie ruime plekken- Goed verzorgd sanitair -Alleen maar lof over deze camping.

Mooi weerzien!
Door Jack en Agnes op 17-06-2020

Het was mooi om na 40 jaar weer eens een poosje in Alphen te verblijven. Wat is er veel veranderd: de prachtige nieuwe wijk Kerk en Zanen, de winkelcentra, de wegen, de vele groenvoorzieningen, etc. En wat zijn er veel fietspaden! Maar veel authentieke dingen zijn behouden gebleven. Kortom: we hebben genoten van het weerzien!

Fantastisch
Door Mv. Boog-van Miltenburg en Mv. Willemse -Geerlings op 30-09-2019

Mijn vriendin en ik gingen voor het eerst na het overlijden van onze mannen met vakantie. We waren zo enthousiast over deze reis met de Rembrandt van Rijn, dat wij bij terugkomst tegen elkaar zeiden dat we volgend jaar weer een cruise met de Rembrandt van Rijn willen maken!

Gezellig
Door Maaike S. op 05-06-2019

Er wordt veel aan de wegen gewerkt en de spits begint al vroeg. Tegen 15.15 begon het autoverkeer elke keer drukker te worden. Verder is het een stad zoals anderen. Niet speciaal maar voor een paar dagen wel gezellig.

Uiteten bij gelaarsde kat is top
Door Huizenga op 07-10-2017

Alphen aan de Rijn zelf was een leuk centrum. Leuke terrasjes aan t water. Een echte aanrader is restaurant de Gelaarsde kat! Heerlijk eten voor een leuke prijs en de spareribs zijn top! En leuke aardige bediening. Dit restaurant is een echte aanbeveling.