Kindvriendelijk Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
Het is een fijne camping. Sanitaire is netjes en schoon. Onthaal is vriendelijk Echt een aanrader om ernaar toe te gaan.
Caravan staat op kunstgras wat een goed idee.Super ontvangst -mooie ruime plekken- Goed verzorgd sanitair -Alleen maar lof over deze camping.
Het was mooi om na 40 jaar weer eens een poosje in Alphen te verblijven. Wat is er veel veranderd: de prachtige nieuwe wijk Kerk en Zanen, de winkelcentra, de wegen, de vele groenvoorzieningen, etc. En wat zijn er veel fietspaden! Maar veel authentieke dingen zijn behouden gebleven. Kortom: we hebben genoten van het weerzien!
Mijn vriendin en ik gingen voor het eerst na het overlijden van onze mannen met vakantie. We waren zo enthousiast over deze reis met de Rembrandt van Rijn, dat wij bij terugkomst tegen elkaar zeiden dat we volgend jaar weer een cruise met de Rembrandt van Rijn willen maken!
Er wordt veel aan de wegen gewerkt en de spits begint al vroeg. Tegen 15.15 begon het autoverkeer elke keer drukker te worden. Verder is het een stad zoals anderen. Niet speciaal maar voor een paar dagen wel gezellig.