Minicamping De Visser (+ Chalets)
We hebben de beste aanbieders voor Minicamping De Visser (+ Chalets) voor je op een rij gezet:
Over Minicamping De Visser (+ Chalets)
Minicamping De Visser is een kindvriendelijke en rustige camping bij Zoutelande. De camping heeft schoon sanitair, elke dag verse broodjes van de bakker en vriendelijke eigenaren. Dichtbij het strand en de duinen gelegen, dus je kunt hier prachtig wandelen en fietsen. Een leuk uitje met de kinderen is molen de jonge Johannes in Serooskerke.
Vakantiegangers zijn dol op de prachtige, rustige mini camping waar ze hartelijk worden verwelkomd door de eigenaren. Ze genieten van het gemak van de bakker die 's ochtends langs komt met heerlijke broodjes, de schoonheid en het comfort van het sanitair inclusief een babybad met aankleedgedeelte en de luxe van privé sanitair. Het autovrije kampeerveld biedt ruime plaatsen en bewegingsvrijheid, wat als een groot voordeel wordt ervaren. De nabijheid van het strand en de gezellige sfeer maken hun verblijf compleet. Vakantiegangers waarderen de mooie, grote camperplaatsen en de mogelijkheid om heerlijk te lezen, wandelen en fietsen. Een verblijf dat van A tot Z genoten wordt, en waar men graag naar terugkeert.
Siblu camping De Oase
Zee: 1500m
Winkelmogelijkheden: 3000m
Adresgegevens | Boudewijnskerke 42, 4374 SC |
Minicamping De Visser (+ Chalets)
Ook ‘s winters genieten. Al zo lang van plan. Ben net terug; het was heerlijk lezen, wandelen en fietsen en alles goed verzorgd. Een aanrader.
Wat een prachtige Camping, wij waren hier met onze kleinkinderen met een Camper!
Wij en onze kleinkinderen vonden alles perfect, mooie grote camperplaats.mooi Sanitair.
S’morgens om 09.00 de bakker met veel heerlijke broodjes maar ook heerlijke tussendoortjes. Heerlijk op korte afstand van het strand, we hebben allemaal van A tot Z genoten en gaan zeker terug .
We zijn net terug van een heerlijk verblijf in Zoutelande.
We hebben getwijfeld of we de kleintjes mee naar Frankrijk zouden nemen, maar het is toch een kampeervakantie in eigen land geworden. En daar zijn we achteraf heel erg blij mee.
We genieten nog na van de camping, de vriendelijke eigenaren en medekampeerders, de zon en het strand. We hebben wel wat wind gehad, maar dat mag de pret niet drukken - des te hoger zijn de golven :-)
Over de camping niets anders dan lof. De bakker die in de ochtend langs komt is ontzettend luxe. Het sanitair is prachtig met nieuwe wc's en ook het babybad is compleet met aankleed-gedeelte ernaast. De spiegels rondom zijn natuurlijk hilarisch - je ziet jezelf en je kind 10 x terug. We kregen een grote plaats voor onze caravan en hadden volop beweegruimte er omheen. Het kampeerveld is autovrij, dat hebben wij als voordeel ervaren.
Minicamping De Visser (+ Chalets)
Een prachtige rustige Mini Camping ,Bij aankomst word je welkom geheten door de eigenaars en meteen op weg geholpen wat heel ontspannen gebeurd.Alles ziet er mooi en schoon uit.Wij hebben gebruik gemaakt van het privé sanitair wat echt heel fijn is .Dank jullie wel tot een volgende keer
Net terug van een heerlijke vakantie in Zoutelande!
Onze vrienden waren al bekend met het begrip minicamping, maar voor ons was het de eerste keer. Zij in een chalet en wij lekker met ons eigen Fendt-je.
We hebben genoten van de rust, van de bakker en van de behulpzame eigenaren. We hebben Walcheren ontdekt op de fiets en de Zeeuwse stranden bezocht. We hebben Zeeland ervaren als een heerlijke provincie.
Tijdens een gezellige borrel hebben we vernomen dat minicamping De Visser aangesloten is bij Mijn Lievelingsplek. Nou.... die naam is precies de juiste omschrijving voor deze kleine, heerlijke camping. Het is vanaf nu ook onze Lievelingsplek :-)