Laagste prijsgarantie

8.5FantastischScore uit 6 reviews

Ruimte

Matig zie opmerkingen
Door Fam. Van Wijk op 06-09-2021

Het appartement is wat je verwacht in een app. complex. Schoon en compleet, kookgelegenheid, beetje kleine douche De ligging strand, dorpscentrum en supermarkt is meer dan prima. Vooral het mooie en verzorgde strand konden wij waarderen evenals de fietsomgeving. Ook mooie stadjes en dorpen in directe omgeving. Wandelmogelijkheden te over over duin en dijk Maar er is geen fietsenstalling en oplaadpunten voor e-bike evenmin. Ieder app. heeft een eigen parkeerplaats maar deze zijn uiterst nauw! De achterzijde van het gebouw maakt een rommelige indruk. Het uitzicht van de app 13 en 14 vanaf het wat nauwe “balkon” is een drama. Uitzicht op het dak van het onderliggende restaurant met twee grote afzuiginstallaties die 24/7 in bedrijf zijn. Dit zorgt voor een bedompte lucht in het app. We hebben overwogen eerder naar huis te gaan. Jammer want het complex biedt absoluut mogelijkheden voor een leuke strandvakantie, alleen niet in genoemde app.

Leuk appartement op toplocatie.
Door Annelies op 22-08-2018

Het appartement ligt aan de voet van de duinen en op loopafstand van het gezellige centrum van Zoutelande.
Er zijn appartementen met een balkon of met een ruim terras met een levendig uitzicht. Het appartement is superschoon en netjes. Persoonlijk vonden wij de bedden te zacht (waren wel nieuwe matrassen) evenals het 2-zitsbankje in de kamer. Het interieur is ietwat gedateerd maar verder wel oké. De badkamer is klein maar voldoet prima. Een nadeel vonden wij dat het grasveldje vóór de terrassen en balkons een speelveld is voor (schreeuwende) kinderen van de gasten van het aangrenzende Italiaanse restaurant. Overigens hoor je er niets van als je binnen zit met de deur dicht.
Voor fietsen staan er 2 rekken echter dit zouden er iets meer mogen zijn en mét mogelijkheid tot opladen van de e-bike.
Een eigen genummerde parkeerplaats is een pré hoewel het enige stuurmanskunst vereist om door de smalle doorgang te rijden en in te parkeren.

Fantastische plek dichtbij strand en dorp....
Door Hein Kuiper op 25-02-2013

KURHAUS Appartement 3 is een verademing. Moderne en zorgvuldige inrichting. Schoon bij opevering en een gewldig lekker bed.

Super plek, leuk appartement, leuke verhuurster
Door J.W.M. van Berkel op 24-03-2009

Wij hebben op appartement nr. 8 gezeten een paar jaar geleden. Het was toen al geweldig en dit jaar willen we heel graag weer gaan.

Door Wendela op 02-08-2006
Gereisd met familie

Heerlijk appartement, niet groot maar op een toplokatie! Vlakbij strand, vlakbij dorpskern, uitzicht op de voorbij trekkende badgasten, eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een vakantie als deze.

Door F Brouwer op 04-07-2005
Onbekend reisgezelschap

Ideale ligging. De weg oversteken en je bent op het strand. Centrum van Zoutelanden is 500 meter lopen. Eigen parkeerplaats bij de appartementen. Ieder appartement is van een andere eigenaar dus de inrichting kan verschillen.