Duinhotel Tien Torens

We hebben de beste aanbieders voor Duinhotel Tien Torens voor je op een rij gezet:
Duinhotel Tien Torens
Super fijn lang weekend gehad samen met onze viervoeter 🐾 kamer voorzien van alle gemakken; koffiezetapparaat, koelkast, fijne badkamer met douche. Super mooi balkon met meubilair! Ontbijt op de kamer was super goed en ruim voor 2 personen. Super vriendelijk personeel bij de receptie. Enige na-puntje dat het toilet niet in de badkamer aanwezig was maar in de gang maar dit heeft niet onder gedaan voor de rest van de kamer. Echt top, kortom; Wij komen nog een keer weer!
Prachtig hotel, uniek concept in de duinen van Zoutelande. Heel mooi ingericht, praktisch, zeer goed bed, zeer goed douche. Ontbijt is heel goed. Minpuntjes : er is geen koffievoorziening op de kamer, geen bar of ijskastje. Het terras van het hotel sluit om 17u. Dus je kan er alleen maar slapen. Prachtig terras aan de kamer, maar je kan er geen glaasje of koffie drinken. Prijs/kwaliteit gaat hierdoor volledig de mist in, want de kamers zijn best duur (grote kamer : 210 euro per nacht).We hebben er 2 keer overnacht, maar we gaan niet terug omdat je voor die prijs toch véél meer verwacht...
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |