Laagste prijsgarantie

5.9VoldoendeScore uit 4 reviews

Ruimte

Mooie vakantie park
Door Petra op 08-10-2024

Mooi park . Rustig gelegen. Werden bij receptie zeer vriendelijk te woord gestaan door jonge dame vriendelijke met bril . ( werd eerst nog door gast voor ons onbeschoft behandeld terwijl zij heel rustig was huilen stond haar nader bij dan lachen). Mijn man zei nog tegen die persoon dat hij ook respect kon tonen. Hebben lekker gegeten in restaurant en veel gewandeld. Wij gaan hier zeker nog x komen. Wij zaten nabij de haven . Niet op plek van bijgevoegde foto.

Achterstallig en vies.
Door Helga de Groot op 04-08-2024

Wij kwamen speciaal vanuit de regio, waar we nu op vakantie zijn naar het veel belovende zwembad. Eenmaal binnen schrokken wij van de staat. Kapotte tegels, afgebladderde verf. Geen verplichte schone voeten doorgang. Het oogde niet schoon. Eenmaal buiten troffen we een niet onderhouden/opgeruimd terras aan. Er lag een aangevreten dood konijn, sigaretten peuken, bekers, blikjes, doekjes. En de ligbedden waren vies. Voor de kinderen zijn we nog even gebleven. Maar na 2 uren zijn we teleurgesteld vertrokken.

Super genoten
Door Diana op 03-02-2024

Mooi vakantiepark. Netjes en schoon. Wij zaten in huisje bij de jachthaven. Prachtig uitzicht. Heerlijk rustig park. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Je wordt goed te woord gestaan. Eten in het restaurant bij terrascafé een echte aanrader. Erg lekker en je krijgt waar voor je geld. Niet lang hoeven wachten op ons eten. Kortom een echte aanrader . Zeker de plek om lekker tot rust te komen.

Ver onder de maat
Door Wim op 13-10-2023

Check in was niet goed geregeld. Huisje niet gepoetst. Wachten. Geen kundige receptie afhandeling. Triest. Geen compensatie.
Daarnaast oud zwembad met amper wat te doen en waar gasten van omliggende RP-parken uit de wijde omgeving gratis ook kunnen zwemmen. Druk dus.
Niet voor herhaling vatbaar.
Zeeuwse dorpjes gezellig. Dat wel.