8.4FantastischScore uit 49 reviews

't Hoekje

8.4FantastischScore uit 49 reviews

De 1e en de laatste keer voor ons
Door Betty op 10-09-2023

Voor ons de eerste keer en de laatste keer. Super kleine plekken je staat op en in elkaar en vanaf achter plek36 kijk je vanuit je caravan op een stacaravan plek. Tussen de tuin van de stacaravan plek en de achterkant van onze caravan zit een halve meter. Veel, heel veel Duitsers. Afwassen met 20 eurocent, douchen met munten. Dicht bij het strand maar niet geschikt als je slecht ter been bent. Stukje kunstgras voor de caravan wat prettig is. Ruim gesorteerde winkel. Vriendelijke dame bij de receptie. Sanitair is goed en redelijk schoon, er werd schoongemaakt toen ik wilde douchen, de buitenlandse mevrouw wees een douche aan die "schoon" was maar er lag een hele dot haren bij het putje.

Geweldige plek , 😍 alles top !!
Door Geudens op 11-04-2023

‘t Hoekje ! 💕 We komen al meer dan 25 jaar , elk jaar terug !! Prima sanitair ! Alles top !!👍😍 Vrriendelijke beheerders , voelt als 1 grote familie . 10/10 👍

was OK
Door Roland op 31-05-2022

na 6 jaar geleden er onze ooit 1ste uitstap met de sleurhut geweest te zijn ééns terug geweest om te genieten van de rust en stilte . en die is er daar er GEEN honden ( ondanks wij zelf honden hebben !!! ) zijn toegelaten !!! sanitair is top en goed verzorgt en onderhouden !! mooie streek om te fietsen en lig aan de duinen zodat je ook onmiddelijk aan de zee ben . winkeltje ( spar ) is zeker ook een pluspunt !!!

Als je niet 's nachts wil douchen, een mooie plek.
Door Henk Geurtz op 10-08-2020

Let op: douche's gaan op slot 22:00 tot 7:00. Verder mooie camping. Schoon sanitair. Goede sfeer. Mooi strand minder dan 5 min lopen! Redelijk geprijsde supermarkt. 95% is caravans. Ruim de helft seizoensplekken. Wij waren er voor 1 week met de tent, de plekken zijn ruim, maar niet afgescheiden van elkaar.

Niet voor herhaling
Door Zandhuis op 13-07-2019

Ruim gesorteerde winkel, schoon sanitair, veelal Duitsers,en slechte wifi Op loopafstand van de zee

Wir kommen seit 24 Jahren als Dauercamper, SUPER
Door Wendeling, Barbara op 27-07-2016

Die Ruhe auf dem Platz sowie die Nähe zum Meer gibt viel Erholung. Einziges Defizit ist das absolut unzureichende WLAN Netz auf dem Platz.

Camping-informatie
Naturistencamping