Laagste prijsgarantie

Oud-Kempen

3.9OnvoldoendeScore uit 52 reviews

Onderkomen
    Activiteiten

Een hele grote tegenvaller voor veel geld
Door Thea. op 28-05-2023

We hadden huisje 35.
Het word slecht bij gehouden lampen kapot werden niet vernieuwd houtje tussen koelkastdeur anders sluit hij niet goed.
Afvoer loopt slecht door in de badkamer.
Buiten was ook alles vies en het ergste was de jacuzzi die rook heel erg hebben wij tot twee keer toe geleegd en opnieuw gevuld en gloortabletten bij de receptie gehaald.
De bescrijving over het huis klopt ook niet.
Zo zijn er geen drie slaapkamers zijn er twee en een overloop met twee bedden.
Er is ook geen bosrand.
Achter het huis een hoge dijk met bomen en daardoor is de zon al heel vroeg uit de tuin weg.
Is misleidend en je betaald heel veel geld voor heel veel achterslallig onderhoud.
Jammer voor de volgende gasten.

Huisje 39
Door Anoniem op 21-05-2023

Slecht onderhouden! Jacuzzi werd niet schoongemaakt en toen we er waren is de beheerder ook gewoon niet geweest om te water te controleren, water stonk gewoon toen we aankwamen. Daar betaal je dan voor. Houtwerk aan de buitenzijde was helemaal verrot, overal lampen kapot en werden niet verwisseld. Wc spoelt slecht door.. en zo kan ik nog wel even doorgaan. huisje heeft echt dringend onderhoud nodig. Ook was receptie bijna niet open. Restaurant is goed maar simpel. Supermarkt in dorp is op zondag dicht hou daar rekening mee.

Huisje 37 zeer slecht
Door Bert op 15-05-2022

Dit was echt erg. een weekend geboekt bij aankomst zag alles er netjes uit aan de buitenkant. maar binnen was het vies en stonk het naar schimmel. De bedden waren vies bed linnen hadden gele vlekken het huisje wordt duidelijk niet schoon gemaakt de jacuzzi was stuk of werkte niet goed ook deze was heel vies water was slijmerig en filter in een jaar tijd niet schoon gemaakt. de sauna wordt duidelijk ook niet verzorgd hier vonden wij 2 oude condooms en zat het vol met vlekken de eigenaar geeft er niks om die wil alleen maar geld zien en komt met verhaaltjes. Ik raad iedereen af om dit huisje te boeken

Oud-Kempen

Fantastisch
Door Heyhey op 19-07-2021

Super leuke midweek gehad met een paar vrienden.mensen waren vriendelijk en huisjes waren schoon. Super leuk zwembad.

Incompleet huis Buurtweg 181 Stavenisse
Door Jo op 07-06-2021

Dat er een jacuzzi onder de overkapping stond maakte veel goed, maar .... We waren met 4 volwassenen en de inboedel was zeker niet compleet: 2 wijnglazen, 3 ontbijtbordjes, 2 theeglazen, overig glaswerk te weinig en een allegaartje. Kortom: te weinig servies voor 6 personen. Ook was er een lekkage in het gootsteenkastje en de mooie buitenkeuken die op de foto stond afgebeeld bleek een simpele (niet schone) grote BBQ te zijn. De onderlakens pasten niet en er lagen onvoldoende handdoeken. Er miste een lamp op de slaapvide, de staande lamp in de huiskamer was kapot en ga zo door. Eea gemeld bij de beheerder tijdens het verblijf en bij vertrek een lijstje afgegeven. € 498,= voor 2 nachten..... door dit alles is de prijs zeker te hoog. Klacht is door Novasol in onze ogen ook niet netjes afgehandeld.

Heel aangenaam verrast van dit vakantiehuis
Door Dhr Op de Beeck op 04-01-2021

Even tot rust gekomen in dit park en streek. Ideaal om te wandelen/fietsen en even weg van de drukte te zijn. Bungalow 47 is heel netjes en gerieflijk. Alles aanwezig. Nuttig infoboek. Het weer viel jammer genoeg een beetje tegen want anders hadden we iets meer van de tuin en buitenvoorzieningen kunnen genieten. We hebben wel gemerkt dat er in dit park meerdere bungalows te huur zijn, en dat paretjes bij zijn, maar ook afgeleefde exemplaren. Goed onderzoeken zou ik zeggen. Wij waren in ieder geval heel tevreden. Zeker van de netheid, voorzieningen en smaakvol interieur. Ook van de leverdienst van de cateraar op het park. We hadden pizza's besteld.