Over Mooi Vlaanderen
In het zuidelijkste stukje Zeeland ligt Mooi Vlaanderen, een accommodatie met 5 woningen. De gasten van Mooi Vlaanderen waarderen de rust en gaan er graag op uit voor een strandwandeling of fietstocht. Het gehele jaar door zijn er woningen voor 1-2 personen beschikbaar (1 slaapkamer) en in juli & augustus verwelkomt Mooi Vlaanderen gezinnen en families tot 5 personen + baby (2 of 3 slaapkamers).
Pier 7 Beachrooms
AppartementDe Gulden Stroom
AppartementDormio Breskens Apartments & Penthouses
Appartement
Locatie en omgeving
Mooi Vlaanderen ligt in het rustige Schoondijke, vlakbij de Belgische grens en op slechts enkele kilometers van het strand. Het is een ideale uitvalsbasis om de prachtige Zeeuwse kust te verkennen. Bezoek gezellige plaatsen als Oostburg, Groede en Breskens, of maak een uitstapje naar België. Het strand is gemakkelijk te bereiken met de fiets. In de omgeving vind je diverse wandel- en fietsroutes door de polders en langs de kust.
Services & faciliteiten
Mooi Vlaanderen biedt vijf luxe appartementen met moderne faciliteiten. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een eigen terras met uitzicht op de polders. Er is gratis wifi beschikbaar in alle appartementen. Huisdieren zijn welkom in overleg. Je kunt jouw auto gratis parkeren op het terrein. Er zijn fietsen beschikbaar voor verhuur. De in- en uitchecktijden zijn flexibel in overleg.
Accommodaties
Mooi Vlaanderen biedt vijf verschillende appartementen, variërend in grootte en capaciteit. Er zijn appartementen voor 2, 4 of 6 personen. De appartementen hebben allemaal een verdieping met slaapkamers. De 6-persoonsappartementen hebben ook een slaapkamer op de begane grond. Het 2-persoonsappartement heeft een extra luxe badkamer met stoomcabine. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht.
Balkon terras
Strand: 10000m
Zee: 10000m
Adresgegevens | Groeneweg 10, 4507 KM |
Mooi Vlaanderen
Soms vind je bij toeval een geweldige plek. Wegens omstandigheden moesten we plots uitwijken naar Zeeland en via Facebook zijn we bij Mooi Vlaanderen uit gekomen. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar het is fantastisch. De appartementen liggen te midden van de Zeeuwse landerijen op een steenworp afstand van Oostburg, waar meer dan meerdere supermarkten zijn. Sluis en het strand zijn ongeveer 15 minuten met de auto. Rondom de appartementen kunnen de kinderen fijn buiten spelen. Er is voldoende speelgoed, ook voor binnen waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Verder is alles 'gewoon' in orde. Er is goede wifi en er is ruim voldoende ruimte. Ik kan deze locatie aan iedereen aanbevelen!
Ruim en comfortabel huis in mooie omgeving. We waren hier in augustus en zijn in november weer gegaan! Veel leuke dingen te doen in omgeving: wandelen, fietsen, strand maar ook dagje Brugge.
Fijne accommodatie, waar wij het erg naar de zin hebben gehad. We werden gastvrij ontvangen. Het appartement was erg ruim, netjes en schoon. Mooie ruime tuin met voldoende privacy. De locatie is landelijk, dichtbij Oostburg met z'n winkels etc. Het strand is ongeveer kwartiertje rijden. Genoeg te doen in de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wir haben zum wiederholten Male hier Urlaub gemacht. Für uns und unsere Kinder ist das ein Paradies. Super Wohnung. Es mangelt an nichts. Weit weg vom Stress und Alltag findet man hier Bedingungen, die die Kinder und auch die Eltern glücklich machen. Morgens mit den Hühnern und Katzen aud der Terrasse sitzen und trotzdem in 15 Minuten am Strand sein. Liebevolle Besitzer, die immer ansrechbar und hilfsbereit sind. Wir kommen wieder.
Voor de vierde keer bij Mooi Vlaanderen geweest. Tot nu toe iedere keer in een ander appartement. Altijd goed. Ruim, rustig en schoon. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangst. Genoeg te doen in de omgeving. Strand op 10/15 min met de auto goed aan te rijden (Nieuwvliet bad). Brugge ook dichtbij. Mooie stad!