Mooi Vlaanderen
Appartement info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementAward GoudPrachtig gelegen Ga naar accommodatieDe Gulden Stroom
AppartementZeer schoon Ga naar accommodatieRoompot Residence Wijngaerde
AppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie De Breydelhoeve
AppartementZeer schoon
- Gerwin03-01-2023
Geweldig
Soms vind je bij toeval een geweldige plek. Wegens omstandigheden moesten we plots uitwijken naar Zeeland en via Facebook zijn we bij Mooi Vlaanderen uit gekomen. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar het is fantastisch. De appartementen liggen te midden van de Zeeuwse landerijen op een steenworp afstand van Oostburg, waar meer dan meerdere supermarkten zijn. Sluis en het strand zijn ongeveer 15 minuten met de auto. Rondom de appartementen kunnen de kinderen fijn buiten spelen. Er is voldoende speelgoed, ook voor binnen waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Verder is alles 'gewoon' in orde. Er is goede wifi en er is ruim voldoende ruimte. Ik kan deze locatie aan iedereen aanbevelen!
- Ruimte
- Jolanda28-10-2018
Aanrader, mooie locatie, gastvrij
Fijne accommodatie, waar wij het erg naar de zin hebben gehad. We werden gastvrij ontvangen. Het appartement was erg ruim, netjes en schoon. Mooie ruime tuin met voldoende privacy. De locatie is landelijk, dichtbij Oostburg met z'n winkels etc. Het strand is ongeveer kwartiertje rijden. Genoeg te doen in de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.
- Isabelle14-08-2018
Wundervolle erholsame Ferienunterkunft
Wir haben zum wiederholten Male hier Urlaub gemacht. Für uns und unsere Kinder ist das ein Paradies. Super Wohnung. Es mangelt an nichts. Weit weg vom Stress und Alltag findet man hier Bedingungen, die die Kinder und auch die Eltern glücklich machen. Morgens mit den Hühnern und Katzen aud der Terrasse sitzen und trotzdem in 15 Minuten am Strand sein. Liebevolle Besitzer, die immer ansrechbar und hilfsbereit sind. Wir kommen wieder.
- Marieke18-04-2018
Altijd goed
Voor de vierde keer bij Mooi Vlaanderen geweest. Tot nu toe iedere keer in een ander appartement. Altijd goed. Ruim, rustig en schoon. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangst. Genoeg te doen in de omgeving. Strand op 10/15 min met de auto goed aan te rijden (Nieuwvliet bad). Brugge ook dichtbij. Mooie stad!
- Cetrera27-02-2017
- Paul Romkens27-07-2016
Fantastisch
Mooi vlaanderen is een prachtige accommodatie in een rustgevende omgeving.Heerlijke bedden een keuken met alles erop en eraan.Badkamer met heerlijke stoomdouche.De ligging is ook dik in orde,strand ongeveer 10km uitstapjes in omgeving:Sluis Oostburg Breskens Vlissingen cadzand.De eigenaren zijn erg attent gastvrij vriendelijk en zeer correct. Voor ons is dit de 9 keer dat wij hier zijn en het voelt alsof we in een warm bad komen keer op keer.Super!!!! Ga zo door Corina en Frank
- Jan Eenjes25-06-2016
Prachtige appartementen centraal helegen.
Moderne appartementen, mooi ingericht Schoon en modern Welnessdouche in appartement E Zeer vriendelijk beheerdersechtpaar Uitstekende bedden. Rustig gelegen in landerijen, heel centraal. Strand ca 10 km. Dagtripjes Gent en Brugge, Knokke. Mooi fietsgebied. Geen negatieve opmerkingen te bedenken. Uitermate geschikt voor kinderen mbt veiligheid omgeving, speelgoed, loslopende kippen. Denk dat veelal rustzoekers deze gelegenheid bezoeken.
Appartement Mooi Vlaanderen info
- CafeNiet beschikbaar