9.1FenomenaalScore uit 79 reviews

Ruimte
    Natuur

Over Mooi Vlaanderen

In het zuidelijkste stukje Zeeland ligt Mooi Vlaanderen, een accommodatie met 5 woningen. De gasten van Mooi Vlaanderen waarderen de rust en gaan er graag op uit voor een strandwandeling of fietstocht. Het gehele jaar door zijn er woningen voor 1-2 personen beschikbaar (1 slaapkamer) en in juli & augustus verwelkomt Mooi Vlaanderen gezinnen en families tot 5 personen + baby (2 of 3 slaapkamers).

Mooi Vlaanderen

Locatie en omgeving

Mooi Vlaanderen ligt in het rustige Schoondijke, vlakbij de Belgische grens en op slechts enkele kilometers van het strand. Het is een ideale uitvalsbasis om de prachtige Zeeuwse kust te verkennen. Bezoek gezellige plaatsen als Oostburg, Groede en Breskens, of maak een uitstapje naar België. Het strand is gemakkelijk te bereiken met de fiets. In de omgeving vind je diverse wandel- en fietsroutes door de polders en langs de kust.

Services & faciliteiten

Mooi Vlaanderen biedt vijf luxe appartementen met moderne faciliteiten. Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een eigen terras met uitzicht op de polders. Er is gratis wifi beschikbaar in alle appartementen. Huisdieren zijn welkom in overleg. Je kunt jouw auto gratis parkeren op het terrein. Er zijn fietsen beschikbaar voor verhuur. De in- en uitchecktijden zijn flexibel in overleg.

Accommodaties

Mooi Vlaanderen biedt vijf verschillende appartementen, variërend in grootte en capaciteit. Er zijn appartementen voor 2, 4 of 6 personen. De appartementen hebben allemaal een verdieping met slaapkamers. De 6-persoonsappartementen hebben ook een slaapkamer op de begane grond. Het 2-persoonsappartement heeft een extra luxe badkamer met stoomcabine. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht.

• Balkon terras

Ruimte
    Natuur

Geweldig
Door Gerwin op 03-01-2023

Soms vind je bij toeval een geweldige plek. Wegens omstandigheden moesten we plots uitwijken naar Zeeland en via Facebook zijn we bij Mooi Vlaanderen uit gekomen. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar het is fantastisch. De appartementen liggen te midden van de Zeeuwse landerijen op een steenworp afstand van Oostburg, waar meer dan meerdere supermarkten zijn. Sluis en het strand zijn ongeveer 15 minuten met de auto. Rondom de appartementen kunnen de kinderen fijn buiten spelen. Er is voldoende speelgoed, ook voor binnen waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Verder is alles 'gewoon' in orde. Er is goede wifi en er is ruim voldoende ruimte. Ik kan deze locatie aan iedereen aanbevelen!

Heerlijk
Door Renske op 14-11-2021

Ruim en comfortabel huis in mooie omgeving. We waren hier in augustus en zijn in november weer gegaan! Veel leuke dingen te doen in omgeving: wandelen, fietsen, strand maar ook dagje Brugge.

Aanrader, mooie locatie, gastvrij
Door Jolanda op 28-10-2018

Fijne accommodatie, waar wij het erg naar de zin hebben gehad. We werden gastvrij ontvangen. Het appartement was erg ruim, netjes en schoon. Mooie ruime tuin met voldoende privacy. De locatie is landelijk, dichtbij Oostburg met z'n winkels etc. Het strand is ongeveer kwartiertje rijden. Genoeg te doen in de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wundervolle erholsame Ferienunterkunft
Door Isabelle op 14-08-2018

Wir haben zum wiederholten Male hier Urlaub gemacht. Für uns und unsere Kinder ist das ein Paradies. Super Wohnung. Es mangelt an nichts. Weit weg vom Stress und Alltag findet man hier Bedingungen, die die Kinder und auch die Eltern glücklich machen. Morgens mit den Hühnern und Katzen aud der Terrasse sitzen und trotzdem in 15 Minuten am Strand sein. Liebevolle Besitzer, die immer ansrechbar und hilfsbereit sind. Wir kommen wieder.

Altijd goed
Door Marieke op 18-04-2018

Voor de vierde keer bij Mooi Vlaanderen geweest. Tot nu toe iedere keer in een ander appartement. Altijd goed. Ruim, rustig en schoon. Altijd gastvrij en hartelijk ontvangst. Genoeg te doen in de omgeving. Strand op 10/15 min met de auto goed aan te rijden (Nieuwvliet bad). Brugge ook dichtbij. Mooie stad!

Zeer gastvrij en je kan er goed tot rust komen
Door Cetrera op 27-02-2017
Alleen gereisd

Alles was goed en verzorgt. Je voelde je bij mooi Vlaanderen helemaal welkom en alsof je thuis kwam.