Het is een mooie gezellige camping.
Het toiletgebouw is netjes en superschoon.
Met regelmaat werd er wat georganiseerd.
Ook voor de kinderen werd er door de dochter knutsel middag georganiseerd.
De plaatsen Middelburg en Vlissingen zijn langs mooie fietsroutes goed te bereiken.
De camping heeft grote plaatsen .
De kleinste plek is 150m2
Ook de eigenaren zijn heel aardig en nemen tijd voor een praatje of voor gestelde vragen.
De Westerschelde ligt op 300 meter lopen van de camping.
Hier komen grote schepen heel dicht langs de kust varen.
In het bos en langs de zeedijk kan je heerlijk wandelen.
Al met al een.mooie camping met een gezellige kantine .
Ouders met kleine kinderen kunnen een plaats reserveren vlak bij de leuke speeltuin.
Auto's zijn niet toegestaan op de camping.
De eigenaar brengt de caravan met een grasmaaier naar de plaats dit doet hij ook weer bij vertrek.
Schitterend gelegen aan de zee, goed onderhouden, prachtige grasmat en zeer schone douches en toiletten
Een gezellige kantine waar regelmatig activiteiten zijn voor kinderen en volwassenen
Deze camping was voor ons perfect gelegen om langs de de dijk te wandelen om lekker uit te waaien. Daarnaast kun je vanaf de camping mooie routes fietsen; de zak van Zuid-Beveland in, naar Vlissingen of via het kanaal naar Middelburg.
De plaatsen zijn zeer ruim en het (gras)terrein is mooi en goed onderhouden. Het sanitair (4 toiletten en 3 douches) is (buiten de spitstijden) voldoende, al ontbrak er voor ons een urinoir, dit gemis wordt versterkt omdat de gasten van de horecagelegenheid gebruik maken van dezelfde sanitair als de campinggasten. Voor alle duidelijkheid was het sanitair altijd schoon.
Het ontbreken van WIFI op de camping was voor ons 'no problem', als kan ik me voorstellen dat voor sommigen dit wel een gemis is!
Dat het een mooie rustige camping is.
Erg kindvriendelijk en leuke activiteiten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Karnemelkshoek in Ritthem, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Karnemelkshoek zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Karnemelkshoek scoort een