Laagste prijsgarantie

Groepsaccommodatie De Breydelhoeve

We hebben de beste aanbieders voor Appartement Groepsaccommodatie De Breydelhoeve voor je op een rij gezet:

9.9FenomenaalScore uit 18 reviews

• 9.2Waardering

Appartement info

• Draadloos internet
Meer appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

18 Reviews over Groepsaccommodatie De Breydelhoeve

• 10Corne Van 't Klooster10-08-2021

Geweldig verblijf.

Prachtig, heel gastvrij echt een aanrader.De kinderen willen ook niet meer naar huis,Mooie omgeving 2.5km van het strand van Cadzand-bad.Top verblijf.Ga zo door ,wij komen zeker nog eens terug.

• 10Matten Sabine12-11-2017

Prachtige en rustige locatie

Wat een super verblijf. Vriendelijke onthaal van de lieve eigenaars. Mooi en comfortabele huisjes. Prachtige tuin en ver van de hoofdbaan . Veilig voor kinderen. Zeker een aanrader voor wie van rust en gezelligheid houdt.

• 10Familie van den Acker10-09-2017

Schoon, smaakvol, prachtig, gastvrij en geweldig

We vonden het voor ons familieweekend helemaal geweldig!!! Meteen weer geboekt voor het volgende jaar. Prachtige locatie. Met zorg ingericht. Heel schoon. En gastvrije mensen. Wij hadden 4 appartementen met 8 volwassenen en 6 kinderen. Ik zou het iedereen aanraden. Lekker dicht bij zee. Prachtige appartementen met veel smaak ingericht en zeer goed onderhouden. Hele mooie tuin waarin kinderen heerlijk kunnen spelen. Trampolines, glijbanen, speelhuisje, zandbak en veel skelters. We hadden er ontbijtservice bij en dat was voortreffelijk. Echt alles in één woord: TOP. En een hele schappelijke prijs voor zoveel moois.

• 9vrienden uit Aalst19-09-2016

Topper!

Prachtig domein, mooie omgeving, maar de vooral de gastvrijheid is hartverwarmend. Bedankt voor de lekkere confituur, de volle mand met verse eitjes, het hout voor de vuurkorf en het uitlenen van jullie BBQ. Wij hebben genoten van iedere minuut! Enig minpuntje: op warme dagen is de frigo misschien wel een beetje langs de kleine kant om drank koud te houden voor een grote groep. Maar een groot pluspunt: alles was kraaknet. Een topper voor jong en oud!

• 8Inrichting
    • 8Hoeveelheid ruimte
  • 9Mona & Frank02-06-2016

Uitstekend

Door omstandigheden moesten we onze vakantieplanning ad hoc aanpassen. Na enig zoeken viel onze keuze uiteindelijk op De Breydelhoeve in Retranchement, achteraf gezien een gouden greep! We hebben zeer genoten van de mooie hoeve met dito tuin, het comfortabele appartement en, last but not least, de ontzettend vriendelijke en gastvrije eigenaren. Wat ons betreft een absolute aanrader.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
  • 8Joke28-09-2015

Gezellig

Aangenaam verblijf, zeer vriendelijke eigenaars. Echter vrij kleine keuken voor grote groepen.

• 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 6Kindvriendelijk
    • 6Hoeveelheid ruimte
  • 10Stef en Els23-08-2015

Superfijn

Weeral een fijne vakantie gehad in de Breydelhoeve in de paardenstal! Kindjes hebben fijn gespeeld op de speelweide en het appartementje was mooi ingericht en kraaknet. Zeer gastvrij! Voor herhaling vatbaar...

• 9DE CALUWE12-04-2015

Echt een aanrader voor jonge en oud

Heel vriendelijke ontvangst . Mooi appartement en heel proper en net. Je kan er mooie wandelingen maken in de natuur en afwisselen met een dagje zee . Ik raad iedereen deze locatie aan . Super gewoon.

• 9Stephan27-12-2013

Een absolute aanrader !

Dit jaar brachten we kerst in familieverband door in de Breydelhoeve. Het werd een groot suuces ! De bezoeker krijgt al meteen een heel hartelijk welkom (met verse eitjes en appelsap!!! ) De inrichting van de hooizolder is perfect voor een groep van 16 personen,van alle comfort voorzien en zeer gezellig. Twee zithoeken met TV,dvd en spelletjes maken dat kinderen en volwassen zich samen en toch apart kunnen ontspannen. Als het weer even meezit kunnen de kinderen zich uitleven op trampoline en klimrek,voetballen, schommelen en met go-karts rijden op het terrein. In de keuken is alle materiaal voorhanden (microwave, oventje, koffiezet,...)

• 9Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
  • 9Hilde Verbruggen19-08-2013

Super-plek!

We hebben net een superfijn familieweekend achter de rug! Groot was onze verbazing bij het zien van de luxueuze, warme gezellige inrichting. Zelfs een vaas met bloemen maakte het geheel af....

• 9Hoeveelheid ruimte

Appartement Groepsaccommodatie De Breydelhoeve info