Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderopvang
  • Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk

Omschrijving

Op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland aan de rand van het bruisende centrum van Renesse ligt Camping de Oase. Deze moderne 4-sterren camping is met ruime kampeerplaatsen en de nieuwste chalets van alle gemakken voorzien. Zo kun je je in de omgeving eindeloos vermaken. Geniet een dagje op het st...

Telefoonnummer

Website

Social media

Instagram, Facebook

7GoedScore uit 219 reviews

Wij zullen daar maar één keer komen.
Door Marc DW op 25-05-2023

Hou rekening in een verlengt weekend op grote drukte en constant passerende voertuigen doordat gans de camping voorbij jou tent moet om naar de uitgang te rijden.(verkeerslus in één richting) Niet veilig voor kleine kinderen dus. De eerste werkdag na het weekend van 9 tot 16 uur genoten van een verschrikkelijk lawaaierig grasmaaier en veel passage door traktoren, graafmachine, elektrische golfkarretjes en bestelwagens van de camping. Niet bepaald rustgevend dus. Wat wel goed is : proper sanitair die van alles is voorzien zelfs ligbaden voor de liefhebbers! De WiFi is goed als het niet uitvalt natuurlijk wat regelmatig gebeurt.

Fijne ervaring.
Door Lucie op 28-07-2022
Alleen gereisd

Prettig verblijf gehad, in een zo goed als nieuw 6 pers.chalet, wat van alle gemakken voorzien was. Oven, magnetron, 2 badkamers, tv en prima WiFi. Fijne tuin eromheen en een mooie veranda met heerlijke loungeset. Het bed vond ik niet prettig liggen (na eerdere ervaring) daarom had ik mijn eigen topdekmatras mee. Het park was rustig. Er zijn 2 leuke speelgelegenheden voor kinderen en tijdens zomervakantie animatie. Midden op het park een mooi sanitair gebouw voor de campinggasten. Het park ligt op loopafstand van het gezellige centrum met z’n winkeltjes en vele eetgelegenheden. In de vakantieweken komt er geregeld een foodtruck op het park. Ook kun je vanaf het transferium gratis met de bus naar het strand gebracht en gehaald worden. Fantastisch. Over mijn accommodatie en de camping geen minpunten. Het mooie warme weer ☀️☀️was mij ook gunstig gezind. Wel vind ik de schoonmaakkosten die je betaald buiten proportie veel.

Erg slecht
Door Euren op 25-08-2021

Bedden erg slecht, ga je naar de receptie vragen ze direct geld terug hebben. Klantvriendelijk is ver te zoeken. Het moet een familie camping zijn, wij staan tussen chalets die een eigen beheer hebben. Niet dat deze mensen niet vriendelijk zijn, maar ze hebben een gemiddelde leeftijd 70 jaar. Daarnaast hadden wij een excelence geboekt? Buiten was het chalet aan de onderkant niet afgetimmerd. Onze dochter kan buiten dus niet vrij kruipen. Oppassen voor de brandnetels want die staan aan de voorkant van het chalet. Inventaris van het chalet erg verouderd. Niet de prijs waard war je ervoor betaald

Door EW op 05-11-2020
Onbekend reisgezelschap

Mooie grote plaatsen met goed gras, mooi sanitair-gebouw met schoon sanitair, heel vriendelijk personeel, zowel op het park als bij de receptie. Goede ligging t.o.v. centrum en strand. Kortom een TOP-camping.

Niet helemaal tevreden
Door Jan Hanssen op 05-10-2020
Onbekend reisgezelschap

We hadden voor 3dagen geboekt ,met de camper maar helaas was er n grote storm op die dag ,de volgende dag was t weer nog slecht we zijn maar 1nacht overgebleven t was niet te doen ,toen heb ik dat doorgegeven aan de receptie dat ik die 2dagen zou annuleren ivm slecht weer maar helaas kon dat niet hierbij was ik voor die 2dagen ook t geld kwijt , ik had ook misschien kunnen zeggen dat mijn vrouw ziek was en naar huis moesten ,dan had ik wel misschien mijn geld terug gekregen gr jan

Goed
Door An op 28-09-2020
Onbekend reisgezelschap

Prima camping. Mooie kampeerplaatsen? Sanitair mag wel wat onderhoud hebben, schimmel in de kitranden

De Vogel

8.8