We hebben de beste aanbieders voor Hotel Pension De Vier Seizoenen voor je op een rij gezet:
FenomenaalScore uit 155 reviews
Hotel info
- Restaurant
- Draadloos internet
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieFantastisch455 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Renate Lamers24-06-2020
Fantastisch
Wij hebben hier een zeer prettig verblijf gehad. Kamers worden elke dag schoon gemaakt. Elke ochtend een uitgebreid ontbijt. De ligging is fantastisch namelijk in het centrum. Herman en Ineke zijn erg gastvrij en vertellen je de hotspots in de omgeving. Renesse is een leuke plaats met veel winkels en gezellige terrasjes. Wij komen hier beslist terug.
- Ligging
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensHogezoom 178, 4325 BJ
Eigenaar, 18-07-2019
Beste Wendy,
Hartelijk dank voor jouw feedback. Jij als vaste gast, soms meerder keren per jaar, weet als geen ander dat wij het onze gasten bij hun verblijf in ons hotel zo prettig mogelijk proberen te maken. Zo ook altijd bij jou. Het reuk probleem heb je de eerste dag gemeld en hebben wij direct opgelost en is de dagen erna ook geen probleem meer geweest, tot de laatste avond. Helaas heb je het toen niet direct aan ons gemeld, zodat wij niet de kans hebben gehad het wederom op te lossen. Zoals wij alle problemen direct proberen te verhelpen. (Tot heden heeft het probleem zich overigens ook niet meer voor gedaan)
Met gastvrije groet,