Badhotel Renesse & Villa Westerduin

We hebben de beste aanbieders voor Badhotel Renesse & Villa Westerduin voor je op een rij gezet:
Badhotel Renesse & Villa Westerduin
Hotel ligt op uitstekende plek, naast het reuze gezellige centrum van Renesse. (Te…) weinig parkeerplaatsen bij het hotel. Het transferium bied uitkomst. Hotel ziet er gezellig uit, van buiten en van binnen. Zwembad, ligstoelen op een terras op de eerste verdieping. Geen gebruik gemaakt van het restaurant want dat was volgeboekt….. Goed kijken welke kamer je boekt! Comfortkamer was voor één nachtje goed maar meerdere dagen/nachten in de kamer was absoluut niet prettig geweest. Als je niet gedeprimeerd bent dan werd je het wel…donkere sombere kamer aan de achterkant van het hotel gelegen. Geen lichtinval door hoge bomen. Badkamer was prima maar voor het gebruik maken van het toilet moest eerst de glazen douchedeur naar binnen geklapt worden. Prijstechnisch was deze kamer oké, je bent toch meer buiten dan binnen. Maar voor een volgende x zullen we een andere kamer boeken……als we genoeg gespaard hebben!!!!
Dat je bij dit hotel geen waar voor je geld krijgt… bad hotel heeft hoge prijzen en slechte kwaliteit kamers. Dit gaat met name over de prestigekwestie met jacuzzi. Waarbij de jacuzzi niet werkte en aan alle kanten lekte. Daarbij was haar overal te vinden van de vorige huurders. Geen aanrader.
We zijn hier een paar dagen geweest, voor herhaling vatbaar. Leuk hotel, eigen zwembad, super leuk personeel en heerlijk eten.

Badhotel Renesse & Villa Westerduin
Voor de derde keer terug naar dit hotel geweest. Zoals gewoonlijk was het weer top! Dit van ontbijt tot diner. Wij komen zeker terug. Héél vriendelijk personeel.
We hadden voor 4 nachten een comfort-kamer geboekt.Gezien de foto’s op de site hadden we er heel wat van verwacht, maar bij binnenkomst viel de inrichting van de kamer erg tegen. De meubels waren zo geplaatst dat je je kont niet kon keren.Om van de ene kant van de kamer naar de badkamer te gaan moest je je door een opening van 20 centimeter tussen de hoek van het bed en de site-table wurmen, om dan in de badkamer terecht te komen waar je echt 50 jaar terug in de tijd terecht kwam. Ook de schoonmaak van de kamer viel ons tegen. Toilet was niet schoon en werd ook al die dagen niet gedaan. Het enige wat door het kamermeisje werd gedaan was het bed met ‘n Franse slag dichtgooien.Wij hadden voor 583 euro voor 4 nachten beter verwacht!
Het is een net hotel met een mooie kamer, maar er zijn wat kleine punten die mij tegenvallen. Onze kamer is redelijk nieuw, helaas nog niet af. De stopcontacten liggen open en bloot en er zit een flinke barst in de ruit. Het bed staat op blokken, daardoor vallen de poten van het bed na 1 beweging van de blokken af en staat het bed scheef. Wij hebben zelf het initiatief genomen om onze kamer te stofzuigen omdat er geen schoonmaaksters langskwamen. Voorderest is het personeel, ontbijt, WiFi, gastvrijheid en de ligging super.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |