9.6FenomenaalScore uit 7 reviews

Het Hooge Huis

9.6FenomenaalScore uit 7 reviews

Geweldige B&B!
Door Marieke op 20-08-2020

Geweldige B&B! Rustige, landelijke ligging. Wij hadden een kamer met uitzicht op de Zeelandbrug en Zierikzee. Ruime en schone kamers. En niet onbelangrijk: een hele fijne gastvrouw! Het ontbijt was perfect. Het was uitgebreid, maar niet overdadig.

Moderne B&B overtreft alles!
Door Dr RvK op 20-09-2019

Onze kleindochter ging trouwen in Zeeland. Vanwege de afstand en de mogelijkheid van file en nog een lange rit na afloop, besloten we op zoek te gaan naar B&B op Schouwen Duiveland. We hoorden van deze B&B van Wilma en zochten het op via internet. Dat viel bij ons in goede aarde. En zo reserveerden wij voor 20 personen twee nachten. Het Hooge Huis overtrof al onze verwachtingen. Wat een heerlijke eetkamer, wat een geweldige huiskamer. We hebben bijzondere dagen gehad. Het ontbijt overtrof alle verwachtingen. Door superbakker ‘ s morgens vers geleverd brood in allerlei soorten. Grote variatie tussen beide morgens (gekookt ei ene morgen en geklutst en gebakken ei andere morgen, etc.). Het Hooge Huis is echt een aanrader. Heerlijk groot terras en super ruim grasveld voor de kleinkinderen om te voetballen. En ... alles is Zeeuws schoon. Zelfs onder het bed geen stofwolkje!

Top lekker avondeten en ontbijt.
Door Lapère op 02-07-2019

Aangenaam voor grote groepen genoeg ruimte voor iedereen. Familie uit Aalst België. Eind juni 2019.

Een grote aanrader!
Door Wilma Pennings op 27-04-2019

Deze B&B is geweldig. Ruime kamers (soms met een extra bedstee), een wijds uitzicht. Het ontvangst was super vriendelijke. Je bent in 5-10 minuten in het prachtige Zierkzee. Het avondeten was prima verzorgd en het ontbijt was top.

Nieuw schoon en gezellig!!
Door Miranda op 17-12-2018

Wij waren uitgenodigd door mijn oom en tante. Ze vierde hun 50 jarig huwelijk! We hebben heerlijk genoten. De locatie is super! Alles nieuw, schoon en sfeervol ingericht. En het eten was lekker en ruim voldoende. We hebben genoten, bedankt voor de gastvrijheid.

Mooie nieuwe bed & breakfast
Door Annemieke op 08-07-2018

Wauw, wat een mooie bed & breakfast! Een hele nieuwe accommodatie en je ziet dat er veel aandacht aan besteed is! Ruime kamers voor gezinnen (de toffe bedstee viel in de smaak bij onze kids) maar ook super voor mensen met een rolstoel, want aan alles is gedacht! En het uitzicht fantastisch! Zelfs het ontbijt gemaakt door Wilma (vriendelijke mensen) was heerlijk. De locatie van deze bed & breakfast is prima, je bent zo in Zierikzee of na een stukje rijden op het strand! Wij komen hier zeker nog eens terug!

Huisdieren

Airconditioning