/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03240000-03249999%2FE3244819.jpg)
De Vierbannen
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc0117a5b-0a7c-4165-895b-7fc2f40b5d8a%2F1b5baccd-e777-413b-8365-3c3b571339f7.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc0117a5b-0a7c-4165-895b-7fc2f40b5d8a%2F2d634279-8343-4bd5-8fe0-289de6787d93.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc0117a5b-0a7c-4165-895b-7fc2f40b5d8a%2F9101d51e-2626-453e-8b45-420722f31ac3.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc0117a5b-0a7c-4165-895b-7fc2f40b5d8a%2F957909cc-9a6a-4098-ab38-85c31bb8efb4.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fc0117a5b-0a7c-4165-895b-7fc2f40b5d8a%2Faa272949-f113-4dbf-9c9d-3c94d114b9be.webp)
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Weg van de Buitenlandse Pers 1a, 4305 RJ |
Website |
Wij komen hier al jaren met het gezin en de familie. Ideaal voor de kindjes, als je van wandelen houdt en fietsen. Broodjes kan je bestellen op de camping, op wandelafstand kan je iets gaan eten. Oosterschelde is hier uw tuin. De toiletten zijn altijd heel proper!
Heerlijke camping. Beschut plekje in de open Zeeuwse vlaktes. Eigenaren zijn supervriendelijk en gastvrij. Camping ligt naast het Watersnoodmuseum, dus zeker bezoeken! Toiletgebouw is basic, maar brandschoon en staat bovenaan de wensenlijst van de beheerders voor renovatie. Alles met elkaar zeker een aanrader!
Vanmorgen kwamen mijn ouders aan voor een weekend op deze camping. Ze kregen te horen dat ze geen plek hadden. Vorige week telefonisch dus mondeling afgesproken dat we dit weekend zouden komen. Het was rustig dus ik hoefde geen reservering per mail te doen. Hij zou het opschrijven en ter plekke alles invullen Mijn ouders zijn dus weggestuurd met al hun spullen. Gelukkig een andere camping in de buurt kunnen vinden die wel plek had. Meneer gaf mij de schuld, hij kon het zich niet herinneren dat hij mij gesproken had. Tip: vraag altijd een reserveringnummer en laat het zomaar niet alleen opschrijven!
Vier bannen is een fijne plek en goede uitvalsbasis om meer te zien van de Zeeuwse omgeving. Kinderen komen samen op centraal gelegen speeltuin, animatie is prettig onnadrukkelijk aanwezig (paar keer per week). We zwommen elke dag bij een ander strand- Noordzee, Oosterschelde. Voor meer cultuur en beetje ‘stadslucht’ rij je richting Zierikzee. Voor koffie met Dudok appeltaart, kun je in Ouwerkerk terecht (barbier). Geniet van de eenvoud van krabbetjes vangen, oesters rapen en plaatsen waar de kerk staat in de Kerkstraat.
Heerlijke camping. Rustig en super schoon sanitair. Vriendelijke campingeigenaren. Heerlijke verse broodjes in de ochtend. Mooie omgeving en genoeg mogelijkheden voor allerlei uitstapjes.
Hele mooie camping gelegen aan de dijk van de Oosterschelde. Behulpzame en zeer vriendelijke gastvrije eigenaren. Vlak bij Zierikzee ( 8 km) en met de fiets prima te doen. Mooi krekengebied en op loop afstand het Watersnoodmuseum.We hebben 3 heerlijke weken gehad en prachtig mooi weer. Kortom : een aanrader ;-)
Mastercard | Beschikbaar |
BBQ toegestaan | Beschikbaar |