/Nederland/Zeeland/Ouwerkerk

Bed & Breakfasts Ouwerkerk

0 accommodaties

Populair
Bed & Breakfast
Nederland
Zeeland
Ouwerkerk
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Wat zeggen bezoekers over

Ouwerkerk

6 reviews

10
Dit B&B overtreft alle verwachtingen.
Door Van Kooten-Coster op 15-06-2020
Gereisd met partner

Een heerlijke plaats midden in de natuur van het Zeeuwse landschap om op doorreis te overnachten, maar vooral om enige dagen door te brengen op adem te komen en heerlijke uitstapjes te maken naar Deltawerken (Neeltje Jans), watersnoodmuseum, Zierikzee, dag naar het strand, heerlijk dineren bij Zee aan de Brouwersdam etc. Etc.

9
Absolute aanrader!
Door Jaap Dekker op 07-05-2015
Gereisd met partner

Voor uitgaansleven en cultuur zal je in het op 7 kilometer afstand gelegen Zierikzee wel terecht kunnen.Wij komen er voor de prachtige natuur en de rustige omgeving.De kampeerplaatsen zijn royaal je kunt zelfs hele rustige plekken uitzoeken.De eigenaren zijn behulpzaam en de faciliteiten zijn niet super de luxe maar ruim voldoende.

8
rustig en mooi gelegen
Door Conny op 05-02-2015
Gereisd met vrienden

Ouwerkerk is een rustig dorp wat mooi gelegen is in een krekengebied. Ook de Oosterschelde is vlakbij. Je kunt hier mooie wandelingen maken, er is een uitgebreid netwerk van paden en ook fietsen in de omgeving is een aanrader. Het dorp is zwaar getroffen geweest door de watersnoodramp van 1953 maar alles is mooi hersteld. Je vindt er ook een straat met huizen die na de ramp gedoneerd zijn door Noorwegen. En er is het zeer indrukwekkende Watersnoodmuseum!

8
een fijn , klein ringdorp
Door pvdvb op 20-09-2014
Gereisd met jonge kinderen

een fijn , klein ringdorp met klein eetcafé, 'de Barbier", op het dorp , waar een gezellige sfeer is en waar je voor een redelijke prijs , lekker kan eten

8
Onvoldoende ontdekt en gewaardeerd
Door Maurits op 10-08-2012
Alleen gereisd

Ouwerkerk ligt op Duiveland. Onvoldoende ontdekt aan de oevers van de uitlopers van de Oosterschelde. Rustig dorpje. Met niet alleen het Watersnoodmuseum, maar ook enkele bungalowparken en campings en niet te vergeten de producent van zacht rood en zwart fruit, De Stelle. Heerlijke lekkernijen van Duiveland. De ligging aan de oevers van het water, waar je nog drukke scheepvaart ziet, richting Rotterdam resp. Antwerpen, is heel mooi. Er is naast het museum een nieuw restaurant, dat ook een fantastisch uitzicht geeft over het water. Dus ons advies: snel naar Ouwerkerk en ontdek wat velen nog niet hebben ontdekt. N.B. Je kunt hier trouwens ook heel mooi buitendijks fietsen naar Zierikzee of Bruinisse.

8
site fantastique,
Door Serge op 02-05-2011
Gereisd met jonge kinderen

allentours à découvrir pour ceux qui aiment la nature et la préservent.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.