Minicamping Shalom
Camping info
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Familie Maljaars10-08-2021
- Henk en Ankie30-07-2021
Fijne tijd op een mooie camping op prachtige plek.
We hebben een hele fijne tijd gehad. Mooie camping. Schoon en mooi sanitair. Aardige beheerders. Een mooie plek. Je wandelt zo de Manteling in. En bent binnen het kwartier op het strand. En met de fiets natuurlijk nog sneller. We zouden graag nog eens terugkomen.
- Vera Gubbels26-09-2020
- Tonnie Brevink21-09-2020
rustige camping
- Cees Dullaart19-09-2020
Wat een fijne camping op Walcheren
Wij komen al zo’n 13 jaar op deze camping en dat zegt eigenlijk al genoeg. Vriendelijke eigenaren én gezellige mede kampeerders. Het sanitair is heel goed en wordt ook zeer goed onderhouden. Het grasveld is heel mooi, er kan gevoetbald worden, voor de kinderen is voor elke leeftijd wat te doen. De zandbak, de skelters de trampoline én natuurlijk zeer dichtbij de Manteling waar herten gespot kunnen worden en natuurlijk het schone en brede strand tussen Oostkapelle en Domburg in. In de omgeving is er veel te doen. Wellicht is er één nadeel: de camping ligt vlak aan de doorgaande weg tussen Oostkapelle en Domburg waardoor overdag je wat verkeerd ruis kan horen, maar dat valt in het niet bij de vele voordelen en ‘ avonds heerst er rust. Kortom: wij hopen hier nog jaren te kunnen komen!
Camping Minicamping Shalom info
Camping-informatie