Laagste prijsgarantie
9FenomenaalScore uit 9 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 9

Over Boerenrustcamping De Kermisrose

Boerenrustcamping de Kermisrose

Op zoek naar een leuke camping voor het gezin? Of wilt u alleen of met z’n tweeën even helemaal tot rust komen? Bij ons kan het! In 2008 zijn wij naast ons landbouwbedrijf en theetuin ook een boerenrustcamping begonnen. Inmiddels is de camping behoorlijk bekend en hebben wij 12 plaatsen voor u gereed staan, ieder voorzien van eigen sanitair. Ook is er over de hele camping gratis WiFi. De camping ligt in de buurt van Dijkwater. Een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen. Op 1,5 kilometer ligt de Grevelingen waar u in de zomer heerlijk kunt zwemmen, maar waar het weliswaar veel minder druk is als het Noordzeestrand. De camping heeft hele ruime, beschutte campingplekken allemaal voorzien van privésanitair. En voor wie liever wat luxer wil hebben we een Engelse dubbeldekker bus, een vintage caravan, twee pipowagens en 2 Finse kota’s! Maar ook kinderen zullen zich hier vermaken. Terwijl u als ouders even bijkomt kunnen de kinderen spelen op de camping of meedoen met de animatieavond met de pony's. Maar we hebben niet alleen pony’s. De kinderen kunnen hier kennis maken met onze ganzen, kippen, schapen en konijnen. Naast de camping ligt de theetuin. Hier kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, huisgemaakte taart een vers bereidde lunch of een diner met streekproducten

• Camping Gorishoek

p.p. vanaf*

€ 164

Camping Gorishoek

8.5
    Camping
    NederlandZeelandScherpenisse

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

• Kinderanimatie

• Paardrijden

• Tafeltennis

Krabbenhoekseweg, 4306NL

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.