8FantastischScore uit 17 reviews

De Huifkar

8FantastischScore uit 17 reviews

Nooit meer
Door Nancy op 02-08-2022

Geboekt omdat er niet anders meer vrij was vanwege de drukte. Het personeel is heel aardig Maar het hotel viel erg tegen vooral omdat we 1 dag eerder voor €30 meer een fantastische hotel in Middelburg hadden met een super deluxe ontbijt en super mooie kamer. Prijs kwaliteit verhouding klopt helemaal niet bij dit hotel. De foto's op de site zijn misleidend of wij hadden echt de slechtste kamer eruit zeer oude badkamer stoffige nachtkastje lampjes ezv. Helaas een teleurstelling.

Heel goed
Door Pien vos op 29-04-2022

Heel goed, ook hele fijne kamers en heerlijk eten in het restaurant. Ook heel vriendelijk personeel en fijne sfeer.

Erg prettig verblijf, zeker voor herhaling vatbaar
Door Lommen op 15-09-2019
Alleen gereisd

De Huifkar bevindt zich midden in het centrum van Middelburg. Parkeren kan prima op 5 minuten afstand. Het personeel is erg vriendelijk. Het restaurant, de (open) keuken en hotelkamers zijn de afgelopen jaren gerenoveerd en alles ziet er tot in detail perfect uit. De menukaart biedt voor ieder wat wils, voor een eerlijke prijs. Een echte aanrader!

Erg leuk hotelletje met vriendelijk personeel
Door Johan en Astrid op 19-01-2017

Erg gezellig hotelletje met erg vriendelijk personeel, goede kamers met juiste prijs kwaliteit. Midden in het centrum gelegen. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Nauwelijks geslapen door warmte en lawaai
Door Minjon op 17-09-2016

In september een nachtje in het hotel verbleven. Mooie locatie en gezellig restaurant. Wij hadden een kamer aan de voorkant op de bovenste etage. De kamer ter plekke bij aankomst geboekt. De kamer was zeer warm. Om 5 uur in de ochtend werd de markt opgebouwd. Door het lawaai vanaf dat moment niet meer kunnen slapen. Hierover zijn wij bij aankomst niet geïnformeerd. Onze klacht hierover werd niet serieus genomen. Het ontbijt was matig en mocht niet op het terras genuttigd worden.

Begripvol, klantvriendelijk terras
Door Wim en Liesbeth Geverink Enschede op 16-06-2016

Terras "De Huifkar", wat een geweldige plek en wat is het fijn om er te vertoeven. Klantvriendelijke bediening en ontzettend begripvol over de "blunder", waarover ik niet nader zal uitweiden. Men heeft de door mij begane "blunder" zeer professioneel, sportief en klantvriendelijk opgevat, waarvoor onze welgemeende dank. Zeker een plek om terug te komen en van waaruit men een goed zicht op de markt heeft en Middelburg optimaal kan genieten.