Strandhotel Westduin
We hebben de beste aanbieders voor Strandhotel Westduin voor je op een rij gezet:
Room service
Liften
Minibar
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Adresgegevens | Westduin 1, 4371 PE |
Strandhotel Westduin
Het ging al fout bij de receptie , ik had online al ingecheckt maar dat was niet doorgekomen . Oke , dat kan gebeuren. Het restaurant : eten was geen 4 sterren waard. Biefstuk was taai en rundstoof was veel te zout . Kamer was schoon en netjes , maar gedateerd . Kleine dingen zoals een haakje om je handdoek op te hangen , als je je handen hebt gewassen . Als je het raampje boven de deur van het balkon open doet , giert de wind onder de ingang van je kamer en dat is erg vervelend . De bar beneden heeft geen sfeer en personeel die daar verstand van heeft .
Ga met deze info wat doen , zou zonde zijn van deze locatie .
Rustige ligging, mooie duinwandelingen zo vanuit hotel te maken. Half uurtje lopen naar boulevard van Vlissingen. Hotel zelf heeft een relaxte en prettige, vriendelijke sfeer. Bij aankomst vonden wij een attentie en handgeschreven kaart ivm ons 25-jarig huwelijksjubileum, dit werd door ons zeer gewaardeerd! Hotelkamer zelf is niet zo ruim maar goed te doen. Wij boften met een terrasje, wat een toevoeging was op het vakantie gevoel.
Goede ligging, fijn hotel, alles goed verzorgd en zeer vriendelijke mensen.
Strandhotel Westduin
Ontzettend vriendelijk personeel, geweldig ontbijt, gezellig Oranje gekeken in de hotelbar, keurige kamer (met duinzicht), 3-gangen diner was werkelijk uitstekend!
Goed hotel heel dichtbij het duinengebied tussen Vlissingen en Domburg en dichtbij een stad als Middelburg. Mooie kamers met prima bedden.
Het hotel was qua uitstraling wel verouderd.