9.6FenomenaalScore uit 5 reviews

Villapark De Schotsman

9.6FenomenaalScore uit 5 reviews

Heerlijke vakantieweek gehad bedankt Schotsman
Door J. Openneer op 22-01-2020

Prachtig park volop in ontwikkeling!! Vriendelijk personeel en wij verbleven in een mooie bungalow met schitterend uitzicht!!!

voor herhaling
Door ROLAND op 28-04-2017

zijn er een paar dagen verbleven met de caravan en de 2 honden . leuke camping aan het Veerse meer . je kan er mooie wandelingen doen en Veere is een leuk klein stadje .je kan er in het restaurant lekker eten en het in winkeltje vind je het nodige en mooie verse broodje en vlees !!!!

Fantastisch Park
Door Fam Aarts op 26-06-2016

Heel mooi park met schitterende ligging aan het Veerse Meer. Heel klantvriendelijk personeel. Mooi restaurant waar je heerlijk kunt eten voor een goede prijs. Ons is het zo goed bevallen dat we voor de zomervakantie weer geboekt hebben.

Villapark De Schotsman

toplocatie
Door Dymphie op 27-08-2011

een heerlijk huis in de gezelligste straat van de Schotsman met leuke en gastvrije buren. We gaan er beslist weer heen, ook al was het weer het afgelopen jaar wat minder. Dymphie

mooiste plek van nederland qua uitzicht
Door paul op 22-08-2011

fantastische plek zeer fraai uitzicht op Veere aan het water , luxe ingericht helemaal top , weer kon beter dit jaar , maar in zo'n mooi huis verveel je je niet