Laagste prijsgarantie
5.4MatigScore uit 749 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Roompot Noordzee Résidence De Banjaard

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard ligt direct aan zee in Kamperland. Hier verblijf je echt voor de locatie. Het zwembad is namelijk klein en verouderd. Mascotte Koos konijn is op dit Roompot park de beste vriend van de kids. De huisjes zijn ruim en liggen achter de duinen. Uitstapjes zijn zo gemaakt. Middelburg (16 kilometer) is een aanrader.

In de beoordelingen komt naar voren dat vakantiegangers vooral de schoonheid en netheid van het park waarderen. Het mooie en goed ingerichte Banjaardstrand is een hoogtepunt, evenals de nabijheid ervan. De ruime huisjes bieden genoeg plek en zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf. Ondanks dat het zwembad geen subtropisch zwemparadijs is, voldoet het aan de verwachtingen. Vakantiegangers benadrukken ook het gemak van het meenemen van eigen hoeslakens voor een nog comfortabeler verblijf. Kortom, het park en zijn faciliteiten lijken een fijne uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.

• Summio Zeeland Village

Activiteiten
    Onderkomen

Logde 4
Door Wilma op 27-12-2023

Het is een mooi en schoon park. Hij hebben onze honden mee genomen .
Wat mij opviel is er in het park bijna geen prullenbakken zijn .
De airco verwarming was echt bagger..
We zijn er voor naar de receptie geweest en er kwam snel iemand kijken. Die zei dat het zo hoorde maar eten aan de eettafel was gewoon koud. Als je de thermostaat hoger zetten dan ging het vanzelf weer omlaag. Dat is echt een minpunt.
De huisjes zijn mooi maar niet prachtisch voor oudere mensen met al de trapjes .

Vies en niet voor herhaling vatbaar
Door Taske op 15-09-2023

Zeer slecht. Huisje was erg vies. Trapleuning plakte. Tafel was nog plakkerig. In bestekbak lagen nog etensresten. Boven etage lag vol dode wespen. Ook boven de douchecabine was erg vuil. Deur viel er van ellende bijna uit. Deuren rond de klinken waren zwart van vuiligheid. Huisje zou gerestyled zijn. Maar het bleek dat het sanitair , badkamer helemaal niet vernieuwd was. Dit was ook niet erbij vermeld. Tuin was een knollenveld met ligbedden die kapot waren. Echt een onderkomen huisje wij waren met 2 personen en hadden een 8 persoons huis met 2 badkamers . De boven etage hebben we niet gebruikt omdat die erg vies was. Voor ons geen Roompot banjaard meer. Wij zijn 8 jaar lang daar geweest maar elke jaar werd een kwaliteit en schoonmaak slechter van het huisje. Voor ons niet meer!!

zonde van het geld
Door Dhr. Rijn op 08-07-2023

2500 euro voor een huisje, mooie locatie, maar:
- geen wasmachine, niet in huisje, nergens op park
- veel simpele defecten, die niet gemaakt worden, ook niet voor volgende
- niet schoon, zeker niet onder en achter bank en spullen
- mieren overal in huis, ook als er geen voedsel is
- ratten in de tuin overal, door water overal
- restaurant en snackbar bijna altijd dicht, dus ook terras, dit eind juni
- geen stopcontacten naast bed, veel dingen scheef gemonteerd
- zeer onvriendelijke receptie en management, personeel probeert maar mag niet service leveren
- verder naar strand lopen dan je denkt, zo 20-25 minuten onderweg

Roompot Noordzee Résidence De Banjaard

Wij komen zeker nog eens terug.
Door Harry van Dam op 06-03-2023

Mooi park met prachtige huisjes. Goed ingericht met echt alles er op en er aan. Ruimte genoeg in de huisjes. Heb wel bewust een 8 persoons huisje genomen met 6 mensen. Lekker dicht bij het mooie Banjaardstrand. Goede voorzieningen in het perk en ook het zwembad voldeed. Is natuurlijk geen subtropisch zwemparadijs maar dat weet je als je er naar toe gaat. Huisjes zijn goed schoon. Het lakenpakket is wat achterhaald (geen hoeslakens voor de matrassen). Als je dat weet kun je die zelf meenemen. Wij kochten bij de Action een hoeslaken 1.80 x 2.20 voor 13 euro en waren uit de brand.

Geweldige locatie, mooi huis, maar matig schoon
Door Fam. Tabbers op 04-11-2022

De vakantie was geweldig. Het park is keurig onderhouden, groots opgezet en qua ligging echt super. Je loopt zo het strand op en het is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei steden en uitjes. Personeel is zeer vriendelijk en het zwembad is prima om even te vertoeven.
Paar aandachtspunten:
- Er zou een bolderkar beschikbaar zijn in het huisje. Deze was er niet en hebben we op de dag van aankomst (vrijdag) direct gemeld. Daarna zaterdag ochtend en avond weer, omdat er nog steeds geen bolderkar was gebracht. uiteindelijk op maandag na de 4e keer te hebben gemeld wel geleverd. Aangezien we maar een week zijn geweest zat toen de halve vakantie er al op helaas.
- de schoonmaak van de huisjes moet echt beter. Veel spinnenwebben en als klap op de vuurpijl een gebruikt opgerold maandverband gevonden onder een van de bedden...
Ondanks de verbeterpunten echt een geweldige week gehad, hopen zeker nog een keer terug te komen!

Een leuk park, mooie omgeving mooi huis
Door Renate op 28-10-2022

Mooi leuk verblijf gehad