8.9FantastischScore uit 12 reviews

d'Ouwe Smidse

8.9FantastischScore uit 12 reviews

Fantastische ervaring.
Door Jos op 23-07-2023

Een fantastische ervaring met deze locatie. Onze eerste ervaring met B&B. Voor drie dagen en twee nachten geboekt. Zeer aardige gastheer, mooie locatie, dicht bij het centrum en met leuke kamers en een goede verzorging. Netjes en schoon. Ontbijt was gewoon zeer goed, er was genoeg en het was vers. Je hebt wel gezamenlijke koelkast, maar dat mag de pret niet drukken. Allemaal heel positief dus en een echte aanrader. Wij gaan hier zeker nog terugkomen.

Gezellige en nette bed en breakfast
Door Joyce op 08-01-2020

Enige minpuntje was dat er geen airco was maar ze kwamen speciaal nog een ventilator extra brengen. Was net met de extreem warme dagen in juni. Verder zie je op de site op de foto’s exact wat je kan verwachten. Wij hadden kamer 1.

Niet gaan
Door Inge op 19-07-2019

Hele kleine bedompte zolderkamer.. Slechte kussens je kan niet rechtop zitten vanwege schuine muren. Erg gehorig toilet open in de kamer maakt veel lawaai. Eerder weg gegaan een nacht ipv drie maar we moesten alles betalen slecht!!!

d'Ouwe Smidse

Waar voor je geld.
Door Wout op 19-08-2017
Alleen gereisd

Een b&b dat uitblinkt door simpelweg te leveren wat je mag verwachten. Schoon, rustig, erg goed bed, goed verzorgd ontbijt, nette prijs en vriendelijke mensen. Een compleet plaatje dus.

Super !
Door Corina en Caroline. op 04-08-2017

Na een dagje winkelen in Goes een overnachting gehad in d'Ouwe Smidse te Kamperland. Het was geweldig !!! De vriendelijke gastheer en zijn lieve zoon verwelkomden ons direct. Eerst een heerlijk kopje koffie gedronken op het zonnige terras, vervolgens een lekkere maaltijd gegeten onder het genot van een heerlijk wijntje. Na het diner hebben we gezellig bijgekletst met de overige gasten de gastheer en zijn zoon in het huiselijke gedeelte van het pension. Vervolgens na een nacht heerlijk te hebben geslapen op top-bedden (box-springs) een uitgebreid ontbijt genoten. Het ontbrak ons aan niets.! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding,, kortom een echte aanrader !

Gezellige B&B met lekker ontbijt en goede bedden
Door Susan op 21-05-2017

Heerlijk nachtje doorgebracht in deze gezellige B&B. Gastvrije gastheer, lekker ontbijt en goede bedden. Douchen/toiletten voor gezamenlijk gebruik op de gang. Prijs/kwaliteit verhouding goed.