Laagste prijsgarantie

Roompot Residence Wijngaerde

We hebben de beste aanbieders voor Appartement Roompot Residence Wijngaerde voor je op een rij gezet:

9.1FenomenaalScore uit 32 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

32 Reviews over Roompot Residence Wijngaerde

• 10Marieke11-02-2023

Wij gaan terug… Top accommodatie!

Genoten van een luxe weekend! Heerlijk, ruim appartement, geen gesjouw met beddengoed, midden in het centrum van Domburg, dichtbij het strand en met alle voorzieningen naast de deur.

We verblijven normaliter in Oostkapelle, maar gaan in het voorjaar terug naar Wijngaerde. Top accommodatie!

• 10Ruimte
    • 10Kindvriendelijk

Eigenaar, 14-02-2023

Wat fijn om te lezen dat jullie verblijf op Residence Wijngaerde zo goed bevallen is. De locatie is natuurlijk ook top zo midden in het centrum, naast het strand en de bakker ;-)

We kijken er al naar uit jullie weer te begroeten!

Groetjes, Jennifer

• 8Debby05-07-2022

zeer leuk en ontspannend

appartement was super. Leuk ingericht, voldoende servies. Mooie ruime badkamer. Alleen spijtig dat 2e slaapkamer geen raam had, is een wel heel donkere kamer. Ook zeer mooi terras met tafels en stoelen en ligstoelen. Terras is ook helemaal dicht gemaakt dus was goed voor onze hondjes zodat ze nergens tussen konden.

• 6Kamers
    • 9Service
    • 9Ligging
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 8Natuur
  • 9Karja24-05-2022

Relaxte top week

Wij verbleven in Wijngaarden 71. Een heerlijk appartement met dakterras en infrarood sauna. Het is een zeer ruim 4 persoons appartement met twee badkamers waarvan een en suite met bad en douche. In de andere badkamer is er een douche en de sauna. Er is in de hal een los tweede toilet. De slaapkamers zijn ruim. De woonkamer zeer ruim met een lekkere bank en stoel. Nieuw want op foto stond een andere en mindere bank. Ruime open keuken met bar. Aan de kamer een klein balkon waar in de middag de zon op staat en meestal geen wind. Via een vaste trap een luik naar een groot dakterras. Vanaf hier uitzicht over heel Domburg en de zee. Strand is op letterlijk een steenworp afstand en je zit boven een bakker en restaurant aan het begin van de hoofdstraat met de terrassen en winkels. Beddenopmaakservice en handdoeken pakket zijn inbegrepen. Tevens voor ieder een Rituals pakketje. Deze week heerlijk tot rust gekomen en genoten van alles

• 9Kamers
    • 8Eten
    • 7Service
    • 9Kindvriendelijk
    • 8Natuur
  • 10Anne-Marie10-01-2022

Fantastisch en een aanrader!

Prachtig gelegen residence dichtbij het strand en alle voorzieningen. Wij verbleven in appartement nr43 op de 3e verdieping. Het appartement heeft een riant balkon met een fantastisch uitzicht. Sfeervolle inrichting en 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage. De bedden waren opgemaakt bij aankomst en de 2 slaapkamers zijn mooi ingericht met genoeg kastruimte en bijbehorende badkamer (in totaal 2) De residence ligt op loopafstand van het strand met een mooi natuurgebied en dichtbij alle voorzieningen. Ondanks de lockdown hebben we een heerlijk verblijf gehad (3/1 t/m 10/1 2022)

• 10Kamers
    • 10Service
  • 10Henriette24-12-2021

Fantastisch!!!

Super appartement complex midden in Domburg!

• 10Kamers
    • 10Eten
    • 10Service
    • 10Kindvriendelijk
    • 10Natuur
  • 9Frans Griffioen15-06-2021

Prachtig verblijf op geweldige locatie !

Mooie appartementen op de best denkbare plek in het centrum van Domburg. Ligging op ca. 200m afstand van strandtent Stenen Toko waar je lekker kunt eten.

• 8Inrichting
    • 9Ruimte
    • 8Hygiëne

Eigenaar, 18-08-2021

Bedankt voor je review, Frans! Goed om te lezen dat je zo te spreken bent over ons park. Daar worden we blij van :-)

Had je goed weer tijdens je vakantie? Graag tot ziens!

Groetjes, Regina

• 9Brigitte Jansen19-04-2021

Het was een geweldig verblijf!,

Heerlijke plek midden in het centrum. Prachtige omgeving voor wandelingen. Heerlijke kust. Minpuntje was dat de keycard niet goed werkte om binnen te komen.

• 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
    • 9Hygiëne

Afdeling Kwaliteit, 18-08-2021

Hi Brigitte, wat fijn dat jouw verblijf zo geslaagd was! Dat vinden wij erg leuk om te horen :-)

Wat vond je het mooist aan Domburg? Graag tot ziens!

Groetjes, Regina

• 10Hans23-03-2021

goede ligging

goede service , goede ligging, goede vakantie

Afdeling Kwaliteit, 14-04-2021

Bedankt voor je prachtige review, Hans. Een 10 :) Dat kan niet anders dan dat jouw verblijf helemaal geslaagd was. Wat leuk! Wij hopen je nogmaals te mogen begroeten in Résidence Wijngaerde.

Graag tot ziens!

Groetjes,

Christine

• 9J.Ehrhorn29-09-2020

Fantastisch

Heel mooi opgemaakt en schoon, ruim met leuke sauna en badkamers, dicht bij het strand en centrum, bedden in goede staat en netjes op gemaakt, alle vorzieningen voor een ontspannde vakantie .Wij waren als family met 6 vollwassene aanwezig en hebben het genoten..

• 9Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting

Afdeling Kwaliteit, 06-10-2020

Bedankt voor je review,!

Wat leuk om te lezen dat je zo heerlijk hebt genoten van het appartement en de prachtige omgeving van Domburg!

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen op één van onze parken!

Groetjes, Jennifer

• 10Chris Minnen01-11-2019

Geweldig !

Knap verblijf, mooi, proper.

• 9Hygiëne

Afdeling Kwaliteit, 08-11-2019

Bedankt voor je review, Chris. Een 10, dat is nog eens een compliment! We hopen dat we jou nog eens zo een fijne tijd kunnen bieden!

Groetjes, Cynthia

Appartement Roompot Residence Wijngaerde info