Laagste prijsgarantie

Duinhof Cadzand

We hebben de beste aanbieders voor Appartement Duinhof Cadzand voor je op een rij gezet:

9FenomenaalScore uit 26 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

26 Reviews over Duinhof Cadzand

• 9Sollie Heens09-08-2021

Super modern van alle gemakken voorzien.

Geen minpunten, heel handig dat je altijd je auto in parkeergarage kwijt kan goede bedden. Kussens wel dik. Wij hadden onze eigen kussen bij ons.

• 1Zwembad
  • 9L.a.f. Jas04-05-2019

Fantastisch!

Fantastisch!!!! Wat een geweldig apartement.

• 10A.V. Sanders07-11-2017

Fantastisch

Het was een van de nieuwe torens Duinhof toren VII. Het was allemaal vrijwel nieuw, maar uiterst goed opgezet. Zowel in het appartement als buiten (de gemeenschappelijke delen en de nieuwe buitentuinen).

• 9Ligging
  • 9Judith08-07-2017

Prachtige locatie.

Heel mooi appartement. Alles aanwezig. Korte loop afstand van het strand, Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Min puntje, bij slecht weer weinig te doen in de omgeving.

• 9Hygiëne
  • 10COrine07-11-2016

Vol lof over deze locatie

Alles, maar dan ook alles is aanwezig. De auto in de parkeergarage op een eigen genummerde plaats. Heerlijke opgemaakte bedden en handdoeken klaar om gebruikt te worden. Een complete keuken, waar alles aanwezig is. Een wasmachine en droger. Een slaapkamer met bad en een slaapkamer met douche. Het strand om de hoek, de nodige winkels en zelfs een shortgolfbaan in de buurt. Knokke en Brugge dichtbij leuk om naar toe te gaan. Kortom te veel om op te noemen, prima verblijf, voor herhaling vatbaar.

• 10Destoop Tom19-08-2015

Zeer mooi en net appartement

Het was wat we er van verwacht hadden een net en mooi appartement als we nog eens naar cadzand gaan boeken we zeker weer in duinhof.

• 8Prijs/kwaliteit
  • 9WILLEMS03-08-2015

een aanrader **** waard

Wij hadden een mooi en comfortabel appartement met 3slaapkamers en 2 badkamers (instap douche) In gebouw III 2de verdiep. Ligging dicht bij het strand praktisch. Rechtover een pleintje met verschillende restaurants. Omgeving aanrader voor wandelaars en fietsers. naar Breskens,Groede,Cadzand dorp,Retranchement. Winkelen Sluis(10 km) Terneuzen (schepen spotten) Negatieve punten Ramen vuil(lang geleden nog gekuist) Terrasmeubilair vuil (idem) Maar 10 kleerhangers voor 4 volwassenen en 2 kinderen!!!! Positieve punten Personeel receptie vriendelijk en gedienstig Opgemaakte bedden bij aankomst Handdoekenpakket per pers. Broodjes servies (via de webshop) Parkeren ondergrondse garage rechtstreeks met lift naar appartement(uitladen en inladen) Pasjes thuis bezorgd met de post (toegang appartement en garage) niet aanschuiven aan de receptie bij aankomst.

• 9Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting
  • 10kees en Ans20-06-2015

Perfect appartement

Wij hadden een perfect appartement aan de achterzijde van gebouw VI super inrichting en schoon. Niets op aan te merken. Een steenworp afstand van het strand. Prima uitval basis naar Sluis, Knokke.B. en niet vergeten Brugge.B prima bereikbaar met de auto en parkeren is spot goedkoop. Wij komen er zekere terug

• 10Marianne,12-05-2015

Fantastisch appartement op schitterende locatie.

Prachtig nieuw appartement op 5 min. lopen van het Noordzeestrand. Met eigen parkeergarage en lift. Sfeervol ingericht. Bakker en restaurants tegenover het gebouw.

• 9Inrichting
  • 9M. Zwiers04-05-2015

Fantastische appartement!

Wij hebben in de meivakantie een midweek doorgebracht in Duinhof II, Appartment 1. Een absolute aanrader! Ruim modern ingericht appartement met tuin voorzien van alle gemakken. De optie voor volgend jaar staat!

Appartement Duinhof Cadzand info

• VaatwasmachineBeschikbaar

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Boulevard de Wielingen 7-B, 4506 JH