Recreatieterrein Welgelegen
Vakantiehuis info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieVakantieboerderij 'Het Vleugelhof'
VakantiehuisFantastisch61 reviewsZeer goede service Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieRecreatieboederij 't Munnikenhof
VakantiehuisFenomenaal247 reviewsZeer goede service
- Nellie09-01-2018
Super vakantie gehad.
Heel fijn luxe schoon huisje,met alles erin,wasmachine,magnetron,ligbad,verstelbare boxspringbedden met tv op slaapkamer en in de kamer,vloerverwarming enz. Buiten een prachtige grote tuin,in een rustige omgeving,heel fijn om elke ochtend konijntjes te zien en roodborstjes. Linda en Willem zijn fantastisch. Ik ga gauw weer terug.
- Familie Albert12-10-2017
Tolle Ferienhäuser
Es gibt mehrere Ferienhäuser. Wir waren schon in zwei der insgesamt vier Häuser. Alle sind super ausgestattet und wirklich sauber! Die Vermieter sind sehr nett und helfen immer gerne weiter. Zum Strand ist es nicht weit (wir sind immer mit dem Fahrrad gefahren) und der Ort ist auch sehr schön. Jedes Haus hat einen tollen, gepflegten eigenen Garten. Im Vergleich zu manchen "großen" Ferienparkanbietern stimmt hier das Preis-Leistungs-Verhältnis! Wir werden auch nächsten Sommer wieder hier Urlaub machen!
- fam de Kreij11-07-2017
goed vakantie verblijf schoon en netjes
de contacten met de eigenaar waren goed. Heel spontaan vriendelijk. Je krijg goede informatie en goede uitleg over het vakantie verblijf . Er was niets op aan te merken. We zaten alleen in een caravan .maar dat was ook super geregeld en netjes. Kom op mensen....... boeken maaaar .
- Anke Lanham01-10-2016
Zeer ruimtelijk opgesteld, geweldig!!
Wanneer je de hulp van Willem en Linda nodig hebt dan zijn ze heel vriendelijk en bereidwillig. Het zijn chalets op ruime plekken zodat je 's avonds buiten kunt genieten op je eigen terras. Met mooi weer en een fiets kom je overall waar je maar heen wilt en bovendien is de vakantiepas met de bus heel handig om bijv. naar Middelburg te gaan. Wij kunnen het van harte aanbevelen en komen graag volgend jaar weer terug! Bedankt!!
- Esther09-05-2016
Heerlijk rustig
We hadden een heel fijn verblijf in een oudere, maar mooi opgepimpte stacaravan. Heel schoon en netjes verzorgd. Rustige en natuurlijke omgeving. Mooie omsloten tuin, veel groen, weinig lawaai, mooie vogelgeluiden. Loopafstand naar het strand is prima te doen.
- C.M.Dieleman30-05-2015
Een betere plek is er niet!
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in het heerlijk rustige huisje. Het is een smaakvol ingericht met vloerverwarming onder de mooie plavuizen. In de geheel besloten tuin staan een stevige tuintafel, verstelbare tuinstoelen met kussens en een parasol. De gastvrouw, Linda, is zeer behulpzaam en komt direct als je aanbelt. Bij aankomst stonden er mooie, verse bloemen! De WiFi werkte perfect.
- Len Wijzenbroek13-08-2010
Vakantiewoning "De zilvermeeuw is uitstekend
Op recreatiepark Welgelegen zijn 3 huizen te huur, 4 chalets en er is ook een camping in de boomgaard. Het huis waar wij zaten was "De zilvermeeuw" en is uitstekend, alles is verbouwd en een nieuwe inrichtng, met een vaatwasser en een wasmachine. Je hebt een grote tuin met veel privacy. Al met al, een uitstekend adres.
Vakantiehuis Recreatieterrein Welgelegen info
- CafeNiet beschikbaar