Minicamping Het Berghof

Minicamping Het Berghof
Hele nette camping! En aardige camping eigenaren. Alles is netjes en keurig onderhouden. Toiletten en douches zijn heel schoon en netjes, worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, ook bij wat minder weer. Een echte aanrader!
Zo heerlijk rustig en de eigenaars zijn heel aardig en vriendelijk! Nog nooit ervaren we zo’n fijne camping als Berghof ! Toiletgebouw keurig ! Eigenlijk alles op de hele camping ! ! We komen volgend jaar terug! En de andere gasten waren aardig en behulpzaam.
Wat een lekkere plek. Alle dorpjes en strand op fietsafstand. Gastvrije camping met aardige, meedenkende eigenaren. Ruime plaatsen.Nieuw en schoon sanitair.Kindvriendelijk, ook voor de grotere kinderen. Trampolines,skelters, speeltafels, spelletjeskast, boeken voor jong en oud. Walcheren is een geweldig gebied om te fietsen. Veel en goed aangelegde fietspaden met knooppunten
Alleen maar plus punten, zeer aardige gastvrije eigenaars. Ook tegen onze kleinkinderen die enorm genoten hebben van de diversiteit aan fietsjes skelters trampoline! Super sanitair en zeer schoon
Wat een heerlijke camping! Wij hadden plek 19, enorm ruim! Super goed bedacht om er een stuk kunstgras in te leggen. Hierdoor waren tijdens het opruimen onze matten in de voortent nog helemaal schoon! Een paradijs qua skelters, trampolines, tv-hok, speelschuur voor de kids. Vooraan de camping ligt een voetbalveldje met doeltjes (ook voor basketbal). Er werden ook activiteiten voor de kinderen aangeboden. Ze mochten de pony's borstelen en een ritje maken en er was bingo voor de kinderen. Een rustige camping, je hoort de weg wel die ernaast ligt, maar dat was voor ons geen probleem, zeker niet storend. Het sanitair was schoon. Bij aankomst was de eigenaar zo vriendelijk om onze caravan met de trekker op de plek te rijden. Hele aardige mensen die in zijn voor een praatje, maar niet te. De ligging is erg goed, je bent overal dichtbij. Strand van Zoutelande was onze favoriet. Zeker voor herhaling vatbaar!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |