Minicamping De Hofwei

Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Noordweg 1-3, 4373 SM |
Minicamping De Hofwei
Goed verzorgde camping, aardige eigenaar, leuke omgeving, schoon sanitair. Mijn zoontje van 3 jaar vermaakte zich in de speeltuin en op de trampoline. Wij hadden de fietsen mee, je bent met een paar kilometer in het gezellige Zoutelande en je hebt mooie fietsroutes in de omgeving.
Het grootste pluspunt van de camping vind ik toch wel de buitendouche, heerlijk beschut douchen in de buitenlucht.
Mooie camping rustig gelegen fijne en vriendelijke ontvangst door de eigenaresse Mevr de Korte.
Zeer mooi en ruime camper plaatsen met zeer mooi en schoon sanitair, ook voor kleine kinderen mogelijkheden om lekker te spelen.
Grote schuur waar je je fietsen neer kan zetten grote tafels kasten met boeken om te lezen koelkasten ter beschikking pingpongtafel en voetbalspel voor de jeugd aanwezig.
Mooi omgeving om te wandelen en heel veel leuke plaatsen op fiets afstand en met 10 minuten ben je aan zee.
Voor ons is het een dikke aanrader.
We verbleven in de vakantiewoning.
Onwijs mooie plek, heerlijk huis en warme ontvangst door de gastvrouw. Ze deed er alles aan om je huis te laten voelen en als extraatje vele mooie folders, plattegronden etc.
De omgeving is om de hoek al prachtig en je zit binnen mum van tijd in de leukste dorpjes en stadjes.
De sfeer was gemoedelijk, er heerste rust.
En niet geheel onbelangrijk, de fietsen kunnen overdekt staan, heef prettig.
Minicamping de Hofwei is een landelijk gelegen nostalgische rustige camping met vriendelijke, behulpzame eigenaar en gastvrouw.
Rust, ruimte, strand en bos op fietsafstand en de leuke dorpjes, supermarkt en restaurantjes in de buurt. Heerlijk fietsen in de omgeving.
Daarbij een dikke tien voor het sanitair en de hygiëne.
Kortom; ik kom thuis …..
Ruime plaatsen en zeer goed schoon santair.
De camping heeft een vriendelijk en gemoedelijke uitstraling.
Het is een genot om op deze camping te verblijven en nodigt uit tot terugkomen.