Appartementencomplex Bosch en Zee
AppartementPaal 5
AppartementLand en Zeezicht
Appartement
Duinparel
Was heerlijk , mooi appartement , mooi weer . Heerlijk gefietst en gewandeld met onze hond donja
Een zeer comfortabel app van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving met het balkon op zuiden. In een hete zomer is het er vaak nogal warm. Een zonnescherm zorgt voor de benodigde koeling.
Voor de derde keer dit appartement bezocht, lekker ruim, fijne bedden, en heerlijk balkon waar het ook met een winterzonnetje heerlijk vertoeven is.
In de laatste week van 2014 viel de verwarming uit, maar de beheerder die uit het dorp moest komen kwam direct om te zorgen dat verwarming het snel weer deed, goede snelle en vooral vriendelijke service.
Het Appartement Duinparel is gewoon het mooiste en gezelligste appartement op het eiland. Het is van alle gemakken voorzien. Alles wat je thuis hebt heb je daar ook. Plus dat je hier een geweldig uitzicht hebt van je mooie balkon. Het zit midden in het bos, vlakbij het strand en nog geen km van het dorp. Wat wil je nu nog meer. Wij hebben alweer geboekt voor het voorjaar.
Van alle gemakken voorzien,heerlijke bedden, schoon, mooie locatie, een paar loop-min. van het strand, hetzelfde geld voor het dorp. Midden in het bos, duinen en vuurtoren vlakbij. Een heerlijk plekje voor jezelf, op een heel mooi eiland. Hou je van rust, wandelen, fietsen en gemoedelijke mensen? Ga dan eens naar de duinparel op dit zeer vriendelijke honden eiland.