Uit en Thuis
De Moerbei
Bed & BreakfastBoutique B&B De Vluchtweg
Bed & Breakfastde Cyprian
Bed & BreakfastDe Smederij Texel (Cocksdorp)
Bed & BreakfastDe Koog
Bed & BreakfastDe Stormvogel
Bed & BreakfastDe Postoari
Bed & BreakfastIsola Bella
Bed & Breakfast
Minibar
Adresgegevens | Ruyslaan 88, 1796 AZ |
Uit en Thuis
Super fijne bed and breakfast. Locatie is top, tegenover ecomare en op loopafstand van de zee (paal 17). Het huis is midden in de duinen, je hoort de meeuwen zelfs zo rustig is het. De kamer is van alle gemakken voorzien, een klein keukentje met koelkast, bestek etc. Erg ruime kamer ook en netjes. Verhuurder ook heel vriendelijk.
Een fijn bed zonder breakfast! Zeer nette kamers, aardige gastheer en dichtbij het strand.
Leuke gastheer en super fijne plek. Dicht bij paal 17 en Ecomare, 2 km vanaf het plaatsje de Koog, Geen ontbijt maar dat wisten we, fijne bedden en heerlijk verblijf. Wij komen graag weer!!
Uit en Thuis is een B&B met 2 kamers. De kamers hebben heerlijke bedden van waaruit je uitzicht hebt op de duinen. Het ontbijt wordt op je kamer gebracht en bestaat uit heerlijke producten die van Texel zelf komen. De plek van de B&B is ideaal: naast de weg naar het strand bij Paal 17 waar ook een prima strandtent staat en vlak bij Ecomare. Vanuit de B&B fiets je zo het eiland op, bijna voor de deur is de halte van de Texelhopper-bus.
Wij hebben in 2010 hier met onze 2 kinderen (baby in reisledikantje, 7 jarige in kinderbed) een paar nachten verbleven in de gele kamer, met wat passen en meten prima te doen. Voor circa 30 euro per nacht een fijn bed, mooi uitzicht, dicht bij ecomare, mooie wandelingen gemaakt vanaf het huisje, aardige mensen, prima ontbijtje. Aanrader voor mensen die weinig luxe maar veel natuur en rust prettig vinden. Wel veel geluiden gehoord van de naburige kamer, de wandjes zijn dun.
Ondanks het evenement "Samba on the Beach" bij strandpaviljoen 17, gelegen achter de B&B, was het heerlijk rustig ! Iedere ochtend een heerlijk ontbijt op het terrasje buiten genoten. Ook onze twee honden hadden het prima naar hun zin. 's Morgens ontbijten met uitzicht op de plas van Alloo waar de ganzen in grote getale aan komen vliegen. Zeker voor herhaling vatbaar !