Texel (De Krim)
- Restaurant
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisZeer schoon Ga naar accommodatieRabbit Hill
VakantiehuisPrachtig gelegen Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie Jelle's Plak
VakantiehuisAward GoudZeer goede service Ga naar accommodatieHemelrijk
VakantiehuisPrachtig gelegen
- ragon09-08-2021
leuk en veelzijdig park
schoon , groot, park , huisjes zijn groot genoeg, 6 persoons had 2 badkamers, en best ruime slaapkamersen er is genoeg te doen! voor ons in deze week wat minder ivm coronamaatregelen , hierdoor was het zwembad , speelhal en lasergame gesloten, grote supermarkt waar alles te koop isik denk wel dat als je veel buiten het park ook wilt ondernemen inhet hoogseizoen dat je het beste alles vooraf moet gaan reserverenwij hebben een gourmetpakket besteld........super!! echt een aanrader, het was compleet en meer als genoeg ! en incl gourmet stelde afhaalpunten kon soms even wat langer duren (kan ook online bestellen ), maar dat had als reden dat de restaurants ook nog steeds gesloten waren
- Leenstra25-06-2019
Geen campers meer welkom, ASCI kaart niet geldig
Geen campers meer welkom op kampeervelden. ( nieuw beleid 2019) Slechts enkele tientallen camperplaatsen buiten de campingpoort beschikbaar. Daarnaast is sinds 2019 de ASCI kaart niet meer geldig voor campers, uitsluitend nog voor caravans. Slecht hoor. Faciliteiten op het park verder prima.
- Denissen10-11-2018
Fantastisch!
We hebben een midweek op de Krim gezeten. Wat een geweldig park is dit met veel activiteiten om te doen. Onze kinderen hebben genoten van de glijbanen, het klimpark, de lasergame, midgetgolf en het bowlen. Het huisje was supermooi en heerlijke bedden waren het. Wij komen zeker terug op dit park.
- edith giesbert15-09-2018
Fantastisch, werkelijk.
niets dan lof! Rust, ruimte, luxe en gezelligheid! Het huis ligt besloten op een prima en rustige plek op het park. Alle voorzieningen zijn aanwezig, dit is dus een regelrechte aanrader. Ik verbleef er met 4 vriendinnen, voor ons vijven was er veel ruimte en de twee badkamers zijn ruim en luxe. We komen zeker terug!
Vakantiehuis Texel (De Krim) info
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensRoggeslootweg 523, 1795 JV