Strandhotel Noordzee
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Strandhotel Noordzee voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieOepkes
HotelZeer schoon Ga naar accommodatieGraaf Bernstorff
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieDe Pelikaan
HotelGoed eten
- Anna M.28-09-2022
verrukkelijk en verkwikt!
Verblijf van een week en dit hotel gekozen via internet op de locatie en schoonheid op het duin. Bleek in het echt ook zo te zijn: oogstrelend zeezicht en mooie luchten: veel gelopen en genoten. Zeker voor herhaling vatbaar, want het eten in het restaurant was ook zeer goed. Kamer was schot in de roos: echt hout, schoon en mooi, badkamer groot en fris. Uitstekend in orde en uitgerust, verkwikt thuisgekomen. Personeel is erg vriendelijk en informeel, net als ik en daar hou ik van. Ik mis de frisse lucht van Texel, de mooie vergezichten en natuur. Wij gaan dus nog een keer.... PS Kindvriendelijkheid heb ik niet gemeten, geen kinderen bij me, noch hond.....
- Kindvriendelijk
- Anoniem11-09-2020
Mooie ligging dichtbij strand maar eenvoudig
- Vanessa K12-06-2019
Perfekte locatie
Gezellig, informeel hotel, gratis parkeerruimte (wel wat krap). Waterbed moet je wel liggen als je dat hebt, maar 's avonds voornamelijk het ruisen van de zee gehoord. Goed restaurant, aan het strand maar op loopafstand van het centrum van De Koog. Strandtenten tegenover waren ook goed.
- Bert & Miranda18-02-2018
- Marion,Hansjörg,Dunja12-11-2017
super Lage, schöne Zimmer, lecker Essen
Inhaber (Anton) super freundlich und hilfsbereit, Zimmer (Nr. 6, seitlicher Meerblick) geschmackvoll eingerichtet, wenig Ablagefläche im Zimmer und im Bad (kleines Regal o.ä. wäre schön), Frühstücksraum und Restaurant sehr gemütlich und mit Meerblick, 1 Haustier/Hund willkommen. Stadtzentrum fußläufig zu erreichen. Kostenlose Parkplätze vorhanden.Frühstück im Preis inbegriffen, lecker, abwechslungsreich und frisch. Prima Kaffe, Eier in allen Variationen, süßes, frisches Obst, leckeres Brot, Joghurt, Cerealien, Säfte u.s.w.. Wir kommen wieder.
Hotel Strandhotel Noordzee info
- AirconditioningNiet beschikbaar