MiniCamping Nieuw Duinoord
Camping info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Ronald en Jolanda11-09-2019
- Ellen15-08-2016
- Fam Jansen16-05-2016
Hele mooie schone camping
De beheerders zijn super behulpzaam en aardig. Komen van tijd tot tijd vragen en kijken of alles naar wens is. De camping is zeer schoon en goed onderhouden. Sanitair is top. Een kind vriendelijke camping. Maar ook onze honden waren welkom. Enig nadeel wat wij ondervonden was dat als er veel wind staat alles goed vast moet zetten. Het is vrij open
- Kremer/Korten18-08-2014
Zeer gastvrije en betaalbare camping.
Komen vanaf de opening in 2011 jaarlijks terug op deze camping. Je vindt er alles wat je nodig hebt, rust, goed en zeer schoon sanitair en hartelijk ontvangst. De eigenaars zijn zeer betrokken bij de gasten en staan klaar met raad en daad indien nodig. Maakten voor de gasten een indoor camping in de schuur toen het weer kamperen niet toe liet. Waar vind je zoiets. Top
- Ritmeester28-05-2012
Fijne kleine camping
Toevallig op deze minicamping terecht gekomen. Gastvrij ontvangen, vriendelijke beheerders. Onze dochter heeft zich prima vermaakt op de trampoline en de glijbaan. Toen wij vertelden dat zij het jammer vond dat er geen zandbak was, stond er de volgende dag ééntje, waar vind je zoiets?! Sanitair netjes en schoon. Lekkere broodjes van de broodjes service.
Camping MiniCamping Nieuw Duinoord info
Camping-informatie