Landal Sluftervallei

We hebben de beste aanbieders voor Landal Sluftervallei voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bij de Sluftervallei op Texel kun je terecht met het hele gezin. Het animatieteam is leuk voor de kinderen. Landal Sluftervallei heeft ook een binnenzwembad, dus gegarandeerd waterplezier op regenachtige dagen. In de brasserie kun je lekker eten. Op dit deel van het eiland vind je prachtige wandel- ...
Landal Sluftervallei
De camping is aardig gelegen aan de rand van het park. Het strand is echter een stevige wandeling door de duinen van zo'n 1200m. Zoals al in eerdere reviews genoemd is, is het sanitair een beetje aan de krappe kant als de camping vol staat, in het voorseizoen hadden wij hier geen last van. De twee plekjes met privésanitair (C4) zijn aardig en vooral een uitkomst als je (kleine) kinderen hebt, echter is het hokje zo klein dat wij liever gebruik maakten van het gedeelde sanitair.
70 euro per nacht en dan maar 2 heren wc en 3 douches is belachelijk. Schaam je Landal. . .
Check je prijs, als je vroeg boekt en dus de vraag nog laag is betaal je de hoofdprijs voor een ongelijke camping plaats. Boek je hem net voor vertrek als de vraag laag is kan het maar zo 120 euro voor 5 nachten schelen. Landal is niet gevoelig voor mensen die bijna jaarlijks boeken, er wordt niet meegedacht, het gaat echt alleen om het geld. Toilet gebouw is gerenoveerd maar in de herfst, wanneer ook 60 euro per nacht moet worden betaald, niet verwarmt. Kortom prijs/ kwaliteit en klantenbinding zijn dingen waar Landal nog nooit van heeft gehoord.

Landal Sluftervallei
13 in een dozijnHelaas een negatieve ervaring als geheelmaar in het bijzonder de loslopende honden.Bij een opmerking daarover door mijn partner krijgt zij als reactie "zeikwijf"Ook uitwerpselen lang de kant van de weg(en).
Prachtige camping in de duinen, iedere plaats een picknicktafel en een hartelijk ontvangst door vriendelijk personeel. Het sanitair was goed schoon, niets op aan te merken, kortom de camping voldeed geheel aan onze verwachtingen en komen beslist weer terug.
Unieke camping in een duinvallei. Ontvangst is goed geregeld. WIFI is matig en kost voor 1 week véél geld. Nergens op een camping ooit zoveel betaald. Sanitair wordt goed schoongehouden. Restaurant is zeer matig. Vlees was niet warm en er werd niet opnieuw warm vlees aangeboden. Wel gratis koffie.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |