5.6VoldoendeScore uit 11 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Slechte service
Door FvanLeeuwen op 15-09-2024

Park De witte hoek is een rustig park dicht bij het strand. Slechte ervaringen met de zoon van de eigenaar. Vorig jaar moesten alle aanhangwagens van het park verwijderd worden want dat was geen gezicht, vond hij. Ook het parkeren van kennissen die een paar uur op bezoek waren moesten direct hun auto verwijderen. Dit jaar weer een aanvaring met hem. Een vreemde kat die zo het huisje binnen kwam lopen heeft waarschijnlijk zijn nagel in de kustleren bank gezet. Nu zijn de stoelen toch al aan vervanging toe door slijtage plekken maar dit werd zeer hoog opgenomen en wij zijn niet meer welkom op het park. Wat ons altijd bevreemde is dat de zoon precies wist wat er in de huisjes afspeelde. Ook het onbeveiligde netwerk gaf ons een unheimlich gevoel. Over de slechte schoonmaak hebben wij uiteraard nooit iets durven zeggen daar de gevolgen ook uitsluiting betekent volgens eerdere reviews. Wat een service daar.

met stomheid geslagen
Door jansen op 03-10-2022

Verbazend!! De witte hoek is een kleinschalig villapark in het noorden van Texel vlakbij het strand. jaren geweest, meestal in de herfst. Mooie, goed uitgeruste villa's waar over het algemeen weinig op aan te merken valt. Bij het laatste bezoek was de schoonmaak wat minder, spinnenwebben in verschillende kamers, lekkende douchecabine waar tevens veel kalkaanslag op zat. Dit late blijken in een mindere beoordeling. Na opnieuw on line reservering dit jaar werd ik teruggebeld. Als zij niet aan mijn kwaliteitseisen kunnen voldoenden moest ik maar een ander adres zoeken. ik was met stomheid geslagen. ik dacht dat kritiek ter verbetering bedoeld was!

heel mooi vakantie park
Door Frederik de Kreij op 21-09-2017

de service en prijs/kwaliteit niets op aan te merken verder

Heerlijke plek!!
Door Janine op 07-10-2016

Heerlijke vakantie gehad op bungalowpark De witte hoek, fijne, complete bungalow op rustige plek, dijkje over en je bent aan het strand! Vlakbij de vuurtoren en de Cocksdorp.

Geweldig en rustig
Door Fam. Vermeer op 07-09-2012

Het park is kleinschalig waardoor het zeer rustig is. Voor mensen die rust zoeken is dit HET ideale park. Uitzicht vanuit de 6 persoons villa is eindeloos. Men kijkt uit over velden. Geen herrie op het park, dit komt mede doordat er geen receptie / bar / restaurant is op het park zelf. Een genot om in alle rust wakker te worden en weer in dezelfde rust naar bed te gaan. Villa's zijn van alle gemakken voorzien, compleet ingericht van citruspers tot kleinste theelepeltje toe. Mooie complete badkamers ( bubbelbad beneden, stoomdouche boven) Douches voorzien van vele standen waaronder regendouchestand. We hebben 2 weken echt genoten.

helemaal geweldige accommodatie
Door Annemiek op 25-09-2011

afgelopen week weer genoten van een verblijf in 6-persoons bungalow in resort De Witte Hoek. Helemaal geweldig! Alles is in het huis aanwezig. Prachtige ligging onder aan de Waddenzeedijk, met uitzicht op grazende schapen, helemaal Texel! Goed restaurant op loopafstand. Vriendelijke ontvangst bij de receptie in De Koog en uitermate klantvriendelijk personeel op het park zelf. Alles keurig voor elkaar bij aankomst, inclusief welkomstpakket met wijn, bloemen en chocola. Ook de dagelijkse bezorging van de krant was erg prettig. Internet, TV/Radio en DVD-speler, alles was er. Volgend jaar komen we zeker terug!