We hebben de beste aanbieders voor De Branding voor je op een rij gezet:
We hebben de beste aanbieders voor De Branding voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon Ga naar accommodatieWestCord Strandhotel Seeduyn
HotelAward ZilverPrachtig gelegen Ga naar accommodatieStrandhotel Buren aan Zee
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieOepkes
HotelZeer schoon
De Branding
Bij binnenkomst voelt het gelijk goed. Eigenaren zijn behulpzaam en er hangt een fijne en huiselijke sfeer. Hotelkamer is goed en de bedden zijn van top kwaliteit. Ontbijt is goed geregeld. Koffie en thee mag je tot 17:00 uur gewoon pakken wat een huiselijke sfeer creëert. Wij komen zeer zeker weer.
Wilco & Gerda Dick & Anita
Het waren prachtige kamers miste alleen airco het was heet . Gastvriendelijk ze stonden je graag te woord met je vragen. Ontbijt was ook top Vlakbij het centrum dus ideaal Ideale uitval basis voor het eiland te verkennen.
Ons verblijf met 14 personen bij hotel De Branding was zeer aangenaam, het ontbijt uitgebreid en super lekker, de ligging is magnifiek te noemen, zo dichtbij strand en het uitgaansleven.
De Branding
Prachtige en complete kamers, prima ontbijt, goede uitvalsbasis voor activiteiten.
Heerlijk hotel , goed ontbijt , ruime kamer, zee, restaurant en supermarkt alles op loopafstand ,enig minpunt weinig zenders op tv
De Branding info
- HuisdierenNiet beschikbaar