Laagste prijsgarantie

Appartement info

• Draadloos internet
  • Huisdieren toegestaan
Meer appartement info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

6 Reviews over Rimkeskooi

• 9Maureen08-10-2015

Heerlijk rustige en rustieke plek

Ik met mn 2 kinderen hebben een heerlijke vakantie gehad, ze konden lekker in de tuin spelen en bij de boer aan de overkant. Heerlijke bedden en schoon huis

• 8Prijs/kwaliteit
    • 10Inrichting
  • 9rudolf02-10-2015

Heerlijk vakantieverblijf

Ideaal low budget vakantieverblijf. Goed verzorgd en huisdier welkom. Omheinde tuin was n must voor ons voor de hond. Gastvrij ontvangst.

• 10Prijs/kwaliteit
    • 6Inrichting
  • 9Vincent01-10-2015

Mooi en super

Dit appartement is geheel opgeknapt en voorzien van nieuwe meubels en bedden. De gast heer en vrouw ontvangen je super en ze bieden veel informatie en lokale producten voor het ontbijt. Ook leggen ze leuke kinder spullen neer voor de kinderen

We kwamen hier al vaker, maar nu het is opgeknapt komen we zeker weer

• 8Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting
  • 6Richard18-01-2010

leuke plek, lekker zoals vroeger...

ontzettend leuke plek. Een hele week voor 300 euro voor een 5 persoonshuisje, mag het dan ietwat ouderwets lijken???? Wij hebben ons prima vermaakt. Wil je luxe en comfort? Dan vooral hier niet heen gaan. Wil je een gezellige betaalbare vakantie en zit je er niet mee dat je iets "back to basic" moet? Boeken!

• 6Prijs/kwaliteit
    • 5Inrichting
    • 7Hoeveelheid ruimte
  • 3elisabeth10-03-2008

vreselijk, vies en oud en alles kapot. van het zeil op de grond tot de badkamertegels en de keukenkastjes - de bedbodems enz. Je waant je in de jaren 50 .Verder daardoor erg onhygienisch. VEEEEEEL te duur

• 3Prijs/kwaliteit
    • 3Inrichting
    • 6Hoeveelheid ruimte
  • 4eveline28-09-2007

algemene indruk - verwaarloosd- erg veel achterstallig onderhoud ligging- aan de weg - goed service- n.v.t prijs/kwaliteit - te duur voor het gebodene inrichting - bizar - type rommelmarkt hoeveelheid ruimte- voldoende kinvriendelijkheid - n.v.t

• 4Prijs/kwaliteit
    • 3Inrichting