Rabbit Hill
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantiehuisZeer schoon Ga naar accommodatieDuinrand Bungalowverhuur (type 1 t/m 4)
VakantiehuisZeer schoon Ga naar accommodatieGroepsaccommodatie Jelle's Plak
VakantiehuisAward GoudZeer goede service Ga naar accommodatieNova
VakantiehuisPrachtig ingericht
Rabbit Hill
Wij waren hier voor de tweede keer en het was nu als thuiskomen. Huisje was weer heel opgeruimd en schoon. Vooral de “eetkeuken” is heel gezellig. Grote tafel met een geweldig uitzicht. Het was helemaal geen straf om hier een regenachtige dag door te brengen. Fijn dat je niet overal om je heen andere huisjes ziet. Keuken zelf ook heel goed. Je kunt hier echt koken. Klein puntje van aandacht is de zithoek. Eettafel buiten is daarentegen weer een pluspunt, lekker groot en als er zon is, schijnt hij daar altijd.
Het is echt genieten op deze prachtige plek met een geweldig uitzicht over heide en bos. De fazanten, konijnen -en bij ons zelfs een egeltje - lopen gewoon over je terras. Het huis zelf heeft alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie. Alles is keurig verzorgd. Voor de kleintjes is van alles aanwezig. Wij komen zeker weer terug!
Ruim, rustig, vlakbij (15min. Apenheul, Kon.Julianatoren) INdoorzwembad is perfect, de kinderen willen elke dag!! Alles goed geregeld en goed echt een aanrader.
Rabbit Hill
Royaal en goed ingericht vakantiehuis met een prachtig uitzicht. Prima ligging ten opzichte van het strand.
Het vakantiehuis Rabbit Hill is een unieke plek om heerlijk tot rust te komen en je voelt je er meteen thuis. Alleen al door de vrij ligging en de heldere smaakvolle lichte inrichting. Het vrij uitzicht vanuit de keuken is uniek vooral als je lekker aan de keukentafel zit. De keukeninrichting is luxe en ruim daar is over nagedacht. Tevens is het huis ook zeer kindvriendelijk alles is aanwezig Wij genieten op deze plek altijd volop met de kinderen en kleinkinderen. Wij genieten al vanaf 2000 jaarlijks 1 of 2 maal per jaar van Rabbit Hill