Vind en boek jouw ideale vakantie

Zorgeloos en snel op vakantie? Vergelijk onze accommodaties, ontdek het gemak van boeken en geniet van je ideale vakantie!
Terschelling
We zaten op Terschelling en verbleven in een huisje genaamd Blazer. Het bed was slecht en helemaal doorgezakt en met schimmelvorming aan de onderzijde. Desgevraagd wilde de verhuurder er wel eens een keer naar kijken maar er niks aan doen. Daarnaast hebben we een te hoge huurprijs betaald. 1200 euro per week buiten het hoogseizoen. Erg jammer allemaal. Verhouding prijs/kwaliteit is ver te zoeken. Je kunt beter op zoek gaan naar een ander huisje op Terschelling. Want het eiland zelf is heerlijk.
Wij zijn 8 dagen in Jan van Tjaard geweest! Zeer mooi en gezellig huisje Het huisje is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Maar zeer geschikt voor familie met hond!
Erg mooi eiland. Vroeger veel geweest.
Dit jaar na 15 jaar weer teruggeweest. Wat mij wel opviel is dat er ontzettend veel is bijgebouwd. De eilanders zijn helaas nog net zo ongastvrij en bot als voorheen. Je voelt je regelmatig niet welkom op de camping of in de horeca.
We hebben genoten, ook onze hond Esmee. Mooie uitgestrekte duinen met prachtige heide en supermooie zandstranden, waar je ook makkelijk een rustig plekje kunt vinden in het hoogseizoen. Pluspunt dat de honden er heel het jaar door, los mogen lopen. Natuurlijk wel rekening houden met de gasten. Wij waren nog lang niet uitgekeken op het eiland, hebben fijn gefietst(met hondenkarretje) en gaan zeker nog terug.
Terschelling was dit jaar drukker dan we gewend zijn. Maar van Oosterend t/ m Lies was het evengoed redelijk rustig. Wij zoeken de rust op Oosterend en dat is prima gelukt. Genieten van strand, wad en Bosch plaat. De concerten en wandelevenementen gingen door Corona niet door dit jaar. We hebben ons 3 weken prima vermaakt ondanks dat.