3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Campings op Terschelling

50regiopages 400plus Camping Terschelling terschelling 2

De Waddeneilanden is een bijzonder stukje Nederland en Terschelling is een van de eilanden. Je vindt hier zelfs de oudste vuurtoren van Nederland: de vierhonderd jaar oude Brandaris. Geniet in het gezellige centrum van de eigen sfeer op dit eiland.

2 accommodaties

Populair
Camping
Nederland
Waddeneilanden
Terschelling
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Terschelling

1343 reviews

9
Beter van niet
Door André de Vries op 05-07-2022
Gereisd met partner

We zaten op Terschelling en verbleven in een huisje genaamd Blazer. Het bed was slecht en helemaal doorgezakt en met schimmelvorming aan de onderzijde. Desgevraagd wilde de verhuurder er wel eens een keer naar kijken maar er niks aan doen. Daarnaast hebben we een te hoge huurprijs betaald. 1200 euro per week buiten het hoogseizoen. Erg jammer allemaal. Verhouding prijs/kwaliteit is ver te zoeken. Je kunt beter op zoek gaan naar een ander huisje op Terschelling. Want het eiland zelf is heerlijk.

9
fantasties
Door P van dijk-hilbrink op 14-07-2021
Gereisd met partner

eigenlijk niets het is gewoon genieten op het eiland

9
Fantastische week gehad op prachtige locatie
Door Mevrouw Eijs op 11-01-2021
Gereisd met partner

Wij zijn 8 dagen in Jan van Tjaard geweest! Zeer mooi en gezellig huisje Het huisje is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Maar zeer geschikt voor familie met hond!

8
Mooi eiland met ongastvrije bewoners
Door WMT op 17-09-2020
Gereisd met partner

Erg mooi eiland. Vroeger veel geweest.

Dit jaar na 15 jaar weer teruggeweest. Wat mij wel opviel is dat er ontzettend veel is bijgebouwd. De eilanders zijn helaas nog net zo ongastvrij en bot als voorheen. Je voelt je regelmatig niet welkom op de camping of in de horeca.

10
Prachtig eiland
Door Hugo en Brigitte op 26-08-2020
Gereisd met partner

We hebben genoten, ook onze hond Esmee. Mooie uitgestrekte duinen met prachtige heide en supermooie zandstranden, waar je ook makkelijk een rustig plekje kunt vinden in het hoogseizoen. Pluspunt dat de honden er heel het jaar door, los mogen lopen. Natuurlijk wel rekening houden met de gasten. Wij waren nog lang niet uitgekeken op het eiland, hebben fijn gefietst(met hondenkarretje) en gaan zeker nog terug.

8
dit is waar ik het allerliefste ben
Door Henriëtte Kouwer op 21-08-2020
Gereisd met partner

Terschelling was dit jaar drukker dan we gewend zijn. Maar van Oosterend t/ m Lies was het evengoed redelijk rustig. Wij zoeken de rust op Oosterend en dat is prima gelukt. Genieten van strand, wad en Bosch plaat. De concerten en wandelevenementen gingen door Corona niet door dit jaar. We hebben ons 3 weken prima vermaakt ondanks dat.

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.