/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02720000-02729999%2FE2728641.jpg)
Appelhof
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01840000-01849999%2FE1840831.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01840000-01849999%2FE1840829.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01840000-01849999%2FE1840828.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01840000-01849999%2FE1840832.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01840000-01849999%2FE1840825.jpg)
Camping info
Omschrijving
De Appelhof (Terschelling) is een echte vriendencamping voor jongeren die graag gezellig willen kamperen en uitgaan. Wel gelden er strenge regels die worden gehandhaafd zodat er geen grote ruzies ontstaan en de troep zich niet ophoopt. De tenten staan dicht bij elkaar, wat zorgt voor extra gezelligh...
Appelhof
Bericht van ouder Allemaal buikgriep! Met een groep van 10 afgereisd naar appelhof voor een vakantie zonder ouders. Wat hadden ze er zin in. Nu is de hele groep al weer thuis omdat 8 van de 10 buikgriep hadden. De hygiëne op de camping was ver ondermaats en ik vermoed dat hier de oorzaak van de zieken ligt. Volgens de kids waren er heel veel Andere mensen ziek! Niet best appelhof.
Belachelijk dat de camping zelf lachgas verkoopt aan iedereen. 5 euro voor 2 minuten out gaan. Mijn kind heeft gezien hoe anderen kinderen op de grond lagen en van de wereld waren, weer opstonden en gewoon weer nieuwe gingen halen. Heeft de camping geen verantwoordelijkheidsgevoel? Tent was lek. WC's waren redelijk. Alleen goed bereik met je mobiel als je via KPN netwerk belt. Netwerk van Tele2 werkt nauwelijks. Geen pinbetaling mogelijk.
Even een waarschuwing voor ouders die hun kinderen naar deze camping laten gaan. Dat de kids hun grenzen verleggen is niet gek. Maar dat deze camping gewoon in de bar lachgas verkoopt aan minderjarigen vind ik als ouder onbegrijpelijk. Ik heb de camping gebeld na het horen van dit verhaal van mn kids. Ik werd gewoonweg afgesnauwd met de opmerking dat het wettelijk niet verboden is. Vreemde gang van zaken, waar ik geen goed woord voor over heb!!
Het was een strafkamp om 4.00 de tent binnenkomen met zaklampen om 1 flesje van de tafel op te ruimen. Beveiliging denkt alles te zijn hier. Zomaar je bandje afpakken omdat je een liedje zingt. Ik zou gelijk de boot terug nemen als je een stap op het eiland hebt gezet of op de camping er waren alleen 3 pluspunten 1. Vrouwen 2.vrouwen 3. Vrouwen nee even terug of het negatieve je kreeg ook buikgriep Dus niet nier
Bericht van een ouder.De tent die mijn dochter samen met haar vriendinnen voor een week had geboekt, bleek tijdens haar week Appelhof na de eerste regenbui ‘s nachts geheel niet waterdicht. Nadat dit herhaaldelijk door zowel hun als ons is gemeld is de tent geïmpregneerd.Aangezien ik hoorde dat er veel tenten niet waterdicht bleken te zijn en er wel herhaaldelijk naar de jongeren wordt gedreigd met het inhouden van de borg, heb ik telefonisch contact gezocht met de camping en aangegeven dat mijn inziens een camping er voor moet zorgen dat zijn accommodatie voor het hoogseizoen op orde is, voordat ze gaan dreigen met het inhouden van de borg. Helaas wilde de werkneemster hierover niet verder in gesprek met mij en kan ik zeggen dat de wijze waarop ik behandeld werd geen visitekaartje is. Voor mijn dochter en haar vriendinnen is een ding in ieder geval duidelijk. Dit was één keer Appelhof maar nooit weer!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |