Wad Anders
We hebben de beste aanbieders voor Wad Anders voor je op een rij gezet:
Appartementencomplex Bosch en Zee
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Cornelis Bruinpad 2, 9161 BC |
Wad Anders
Ruime kamer, super vriendelijke ontvangst, alles mooi schoon. Dichtbij centrum en dichtbij strand. Echt zo genoten!!
Gastvrij onthaald in een keurig appartement in Hollum. Je kunt heerlijk in de tuin zitten en alles is keurig.
Wad Anders
Wir ( mein Mann, mein Sohn und ich ) waren schon öfters bei Wadanders und es ist jedesmal wieder schön dort. Die Appartments sind sauber und gut eingerichtet,es ist alles da was man braucht.Der große Garten ist auch schön angelegt mit den Sitzgelegenheiten. Die Lage ist auch optimal, im Herzen von Hollum. Alles ist in kurzer Zeit zu Fuß zu erreichen. Barbara und Martin ( die Besitzer ) sind sehr freundlich und zuvorkommend. Auch für unseren Sohn ( 9 Monate ) war alles da, Hochstuhl, Reisebett... man brauch nichts mitnehmen. Alles in allem waren es wieder sehr schöne und erholsame Tage bei Wadanders. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen....
door de gezelligheid van Martin en Barbara en de knusse sfeer komen wij hier twee keer per jaar terug. de appartementen zijn schoon, de nieuwe keuken in het vierpersoons appartement is heel mooi. de tuin is een gezellige plek om in te zitten met BBQ als het lekker weer is. de schommelbanken zitten geweldig en de zon blijft nog lang schijnen in de tuin. Martin en Barbara zullen er alles aan doen om het jou naar de zin te maken, geweldige mensen met een heel lief hart. bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.
Via een hotel waar wij een boeking hadden gedaan maar wat achteraf toch volgeboekt was, konden we 'uitwijken' naar WadAnders. Het appartement waarin we daar verbleven was echt super! Knus en toch zeker groot genoeg met een heerlijke tuin en terras en bovendien zijn de mensen van WadAnders zeer vriendelijk en behulpzaam. En op loopafstand van het centrum, strand en vuurtoren. Wij hebben erg genoten!