Strandhotel Buren aan Zee
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Strandhotel Buren aan Zee voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieStrandhotel Noordzee
HotelErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieOepkes
HotelZeer schoon Ga naar accommodatieGraaf Bernstorff
HotelPrachtig gelegen
- Jozef23-08-2022
Ontspannend genieten
Tweede keer een paar dagen in suite verbleven. Net als de eerste keer zeker geen tegenvaller. Suite op de 1e etage heeft wel een veel groter terras als op de 3e verdieping. Mooie ruime suite, elke dag schoonmaak en nieuwe koffie/thee. Ontbijt is grandioos met veel keuze. Vanaf het hotel spring je zowat de zee in en heb je diverse fiets/wandelroutes ter beschikking. Goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Enig verbeterpunt is dat het grote terras wat grotere terrasmeubels mag hebben.
- Kindvriendelijk
- Mp Bombeke01-05-2022
Een absolute aanrader
Heel mooi en rustig gelegen in de duinen. Zeer vriendelijk personeel. Mooie, ruime (standaard-)kamer met goede bedden, 2 makkelijke zeteltjes, een koelkastje, koffiefaciliteiten, ruim balkon. Lekker uitgebreid ontbijt met oa koffie van versgemalen bonen, vers gekookte eitjes,...
- Jacqueline01-04-2022
In de duinen en bijna op het strand.
De suite waarin wij zaten gaf een luxe gevoel: aparte slaapkamer met aangrenzende badkamer, kitchenette en aparte zitkamer. En rondom een groot balkon. Bedden werden elke dag netjes opgemaakt en handdoeken werden regelmatig ververst. Vriendelijke dames bij de receptie en bij het ontbijt dat na een paar dagen geen verrassingen meer voor ons had. Maar er was genoeg keuze en we waren hier niet voor een heel uitgebreid en luxe ontbijt, we waren hier om te wandelen en te fietsen. Wandel- en fietspaden beginnen bij het hotel, dat vonden we een groot pluspunt. Rust en ruimte rondom..., wat een genot. Fietsverhuurbedrijf en bushalte dichtbij, ook erg prettig. Kortom, we hebben (ook door het mooie weer) zes buitengewoon aangename dagen op Ameland gehad.
- Familie de Vries07-07-2021
Hotel voldoet niet meer aan verwachtingen
Pluspunt: ligging en heel vriendelijk personeel in het hotel. Negatief: het ontbijt is heel summier en elke dag hetzelfde. Dit was vroeger veel beter en luxer. Het onderhoud van het hotel loopt terug, vieze tapijten op de etages met vlekken ed. Het nieuwe management is alleen uit op veel inkomsten waarvoor zo min mogelijk service wordt verleend. En vanaf 2021 zijn honden niet meer toegestaan
Hotel Strandhotel Buren aan Zee info
Het complex