Wij zijn net een weekendje geweest met onze jonge tweelingdochters, zoon en hond. We hadden schitterend weer en onze kinderen hebben hun erg goed vermaakt op de trampoline en glijbaan etc. Wij zaten heerlijk op de loungebanken in de tuin. Restaurant de Piraat is ook een aanrader met kinderen en spelen in de speelboerderij in Ballum.
Huisje was schoon, badkamer was net nieuw en alles was zeer goed voorelkaar! Jammer dat het huisje al zo vol zit voor het hoogseizoen, wij willen graag weer komen. Misschien tot in september!
Heerlijk rustig.
Dichtbij strand.
Supermarkt in de buurt.
Prima vermaakt.
In mei 2011 hebben we een lang weekend van dit vakantiehuis gebruik mogen maken. Wat een superweekend hebben we gehad! Het huis is van alle gemakken voorzien. Er zit een heerlijk bubbelbad in de badkamer, buiten heerlijke loungebanken, maar ook een tuinset en ligstoelen en niet te vergeten een bbq.
Boven is het wat kleiner dan beneden, maar dat vonden wij niet hinderlijk. De bedden sliepen heerlijk.
Ons dochtertje kon heerlijk spelen in de grote tuin met speeltoestel. En we hebben ook nog de bij het huisje horende fietsen gebruikt. Echt een superhuis!
Vlakbij het huis is het strand en ook een buitenzwembad en trampolines.
Er ligt een vliegveld voor zweefvliegtuigen vlakbij, maar daar hoor je werkelijk niets van.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Sier in Ameland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Sier zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Sier scoort een