Paasduin
Appartement info
- Restaurant
- Rolstoel toegankelijk
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieIris en Jasmijn
AppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieHoeve Stortum Terschelling
AppartementPrachtig gelegen Ga naar accommodatieStrandresort Schier
AppartementPrachtig gelegen
- fam guiten uit hoorn14-07-2011
superlocatie voor weinig geld
- Fam Derksen28-10-2010
Heerlijk!
We zijn vorige wek een midweekje naar ameland geweest om lekker uit te waaien. heerlijk appartement goed schoon en vooral de vloerverwarming is herelijk als je net een lange wandeling hebt gemaakt. Ook bevindt hat apparteent zich op een top locatie, wij hadden namelijk geen auto mee, maar alles was op fietsof lopend goed te doen. Het appartement ligt aan het water en aan de andere kant ben je op steenworp afstand van het cetrum van het dorpje(nes! een absolute aanrader!
- kuijk10-06-2010
geweldige plek in ameland!
Wij zijn afgelopen zomer op de Paasduin geweest en het was er heerlijk. We hadden de twee appartementen tesamen gehuurd met 13 personen. De honden mochten mee en lopen er lekker vrij rond en dat geeft voor jezelf ook een lekker vakantie gevoel. vanuit het appartement kun je werkelijk alle kanten op om leuke wandelingen te maken met de honden. Apartementen waren superschoon en zien er echt als nieuw uit! De service is er goed en de sfeer uitstekend! Een aanrader voor hondenliefhebbers!
wij komen in september ook weer!
wel vaak bezet maar dat vind ik nietzo vreemd! ;-)
- Marja15-12-2009
Gunstig gelegen met gastvrije beheerders!
We hebben een prima weekend gehad in Paasduin. Met vrienden (ook een jong gezin) kwamen we terecht in het Bovenhuus. Alhoewel deze ruimte bedoeld was voor 20 personen, was het ondanks de vele m2 gezellig en sfeervol (o.a. dankzij de geplaatste kerstboom) Verder waren de kamers goed schoon. De ligging van het complex is uitermate gunstig. Binnen een paar minuten loop je naar het centrum van Nes. De eigenaren zijn gastvrij kwamen vriendelijk op ons over. Voor ons is het zeker een plek waar we terug zouden willen keren.
- JannyWimenkids10-12-2009
om altijd weer naar terug te keren
in OKTOBER 2009 zijn we er weer geweest om de verjaardag van mn man te vieren mn zoon en schoondochter en kleindochter verbleven bij ons in het nieuwe appartement er ontbrak ons aan niets mn schoonzus en zwager kwamen ook en hoewel ze een ouder appartement hadden besproken kregen ze naast ons het appartement voor de prijs van het andere zo lief he en in juli hebben we in het appartement beneden gezeten nou dat is een echte aanrader toen kwamen de kinderen onverwachts en konden zelfs voor 1 naacht overblijven terwijl het in die periode nooit verhuurt word voor 1 nacht
- JannyWimenkids10-12-2009
Fantastisch appartement unieke locatie.
vakantie in oktober op ameland paasduin...
kiezen voor een appartement is altijd een verrassing op internet wordt je vaak veel moois voorgeschotelt en ergens achteraf in een schuurtje gepropt. echter hier krijg je waar voor je geld een prachtig nieuwgebouwd appartement op een werkelijk unieke plaats nabei het centrum van Nes Ameland en toch rustig gelegen met je terras aan het water!
paasduin absoluut een aanrader.
het enige wat ik miste was een vaatwasser maar die is onderweg hebben szze beloofd!
Appartement Paasduin info
Soort hotel