Bij de Vuurtoren
- Hygiëne
Appartement info
- Restaurant
- Draadloos internet
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieHoeve Stortum Terschelling
AppartementFenomenaal213 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieStrandresort Schier
AppartementFantastisch19 reviewsPrachtig gelegen
- Bep & Corry23-09-2017
Gezellig appartement op fantastische plek
- Bep en Corry Brink08-08-2017
Sfeervol appartement op mooiste plek van Ameland
Dit was al de 5e keer dat we in een van deze appartementen hebben gelogeerd. Zo sfeervol, schoon en de ontvangst van Petra en Geert is hartverwarmend. Er staat koffie, thee en een zelfgebakken appeltaartje voor je klaar. Achter een heerlijk zitje met uitzicht op het bos en vuurtoren en de konijntjes houden je gezelschap. Voor en aan de zijkant kijk je op de duinen of richting dorp over de weilanden.. Restaurant aan de overkant en je bent ook nog eens zo op het strand of binnen een paar minuten met de fiets in het gezellige Hollum. Vanuit het appartement starten mooie fiets en wandeltochten. Zin om 's avond de mooiste zonsondergang van Nederland te zien? Dan fiets of loop je naar de gave strandtent The Sunset.
- Hygiëne
- Kw14-03-2017
Top locatie en geweldig appartement. Like!
Wij vonden het een leuke appartement. Alles leek nieuw. Het was schoon en netjes. Koffie en thee stonden samen met een heerlijke appeltaart klaar. We hadden nog wat vragen aan de Geert en Petra. Deze zijn heel gastvrij en klantvriendelijk beantwoord. Hun diensten zijn top. Wij komen zeker terug. Bedankt voor de heerlijke tijd in jullie huisje.
- Cornelia14-06-2016
Sfeervol appartement op een fantastische plek!
Wij hebben een heerlijke midweek doorgebracht in dit met veel liefde opgeknapte appartement. Nieuwe grote keuken, badkamer en nu ook nog nieuwe bedden. De eigenaren zijn supergastvrij! Aan de rand van het bos met herten en konijnen, het strand en.pannenkoekenrestaurant op een steenworp afstand. Het gezellige Hollum om de hoek! Echt een aanrader!
- Mitch18-12-2015
Geweldig!
Voor 5 dagen gebruik mogen maken van één van deze appartementen! Ze zijn ontzettend mooi! En liggen in een mooie, met duinen omgeven omgeving! Het appartement waar wij in zaten was net verbouwd! Het is ontzettend mooi! En schoon! Voor 2 personen meer dan voldoende ruimte. Aan de achterzijde bevind zich een terras waar wij iedere dag heerlijk rustig gebruik van konden maken! Wanneer wij weer naar Ameland gaan is dit zeker onze keuze om te verblijven! De eigenaresse van het appartement komt overigens 's avonds na aankomst even kennis maken en een gezellig babbeltje maken! Wat erg goed doet, zo weet je met wie je te maken hebt! Top!
- L.22-03-2015
Prachtig appartement met een schitterende ligging
- h_bouwmans01-05-2012
Mooie locatie, compact appartementje
Op een fraaie locatie, 1 km. van strand, 1 kilometer van dorp Hollum, busstop op 100 meter, keuken goed uitgerust, kamer voorzien van tv, zitbankje, tafel stoelen, goede douche/wc-ruimte, wel zijn de buren te goed te horen, en kun je ze ook een hand geven op het aansluitende terrasje achter het huis. Dekbedden op 1p. bed, bedlinnen te huren. Helaas werden we begroet door erge rioollucht in huis. Maar de douche-afzuiging bood uitkomst i.t.t. de loodgieter die niks kon doen.
Appartement Bij de Vuurtoren info
- CafeBeschikbaar (1)