We hebben de beste aanbieders voor Bakema voor je op een rij gezet:
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Duinweg 4, 9163 GH |
Bakema
Ons verblijf in Pension Bakema was qua comfort en hygiëne heel prettig.
De gastvrouw en gastheer zorgen ervoor dat je je thuis voelt.
Heerlijk rustig ontbijten met allerlei verse ingrediënten.
Op loopafstand naar fijne restaurants in Nes
Een gastvrij ontvangst, schone en nette kamer, alles is aanwezig.
Het ontbijt is volledig en uitgebreid.
De bed and breakfast ligt op loopafstand van het centrum van Nes, ideaal.
Hele fijne, ruime appartementen van alle gemakken voorzien. Prima ontbijt en vriendelijke eigenaar. Mooie, centrale plek, waar je heerlijk rustig kunt slapen. Prijs is goed in verhouding tot wat je ervoor krijgt.
Bakema
Goed pension, recent vernieuwd. Aan de rand van het centrum, rustig gelegen. Vriendelijke ontvangst, nette kamer met nieuwe badkamer. Het is heerlijk om wakker te worden met de zon die door je ramen schijnt en de geur van versgebakken broodjes die je kamer binnenkomt. Als je beneden komt staat er een uitgebreid ontbijt klaar met de verse broodjes, fruit, yoghurt en diverse broodbeleg. We komen hier zeker nog eens.
Een heerlijke plek om te verblijven, op loopafstand van Nes, liggend aan de duinen. We kregen een studio aangeboden, terwijl we een standaard kamer hadden geboekt. Deze studio was modern, schoon, ruim en leuk ingericht. En een bad met bubbels, wat een genot! De eigenaar was zeer gastvrij en maakte regelmatig contact om te horen of alles naar wens was. De ontbijtruimte is erg gezellig en het ontbijt van goed kwaliteit. We hadden een fietsarrangement, dus de fietsen stonden klaar bij de boot en de bagage werd gebracht naar het pension, uitstekende service. Wij waren er maar 2 nachten, maar we komen zeker nog eens terug. Ameland is een heerlijk eiland om te zijn, dicht bij het strand, mooie natuur, lekker fietsen.
Op centrale plek gelegen in Nes. Centrum is goed te bereiken. Met name de eetzaal/woonkamer vonden wij prettig. Je kunt er 's avonds lekker zitten.
De ontvangst was prima verzorgd. De kamers zijn netjes, met goede bedden. De badkamer is wat gedateerd, maar wel netjes en schoon. Een plekje om terug te komen.