/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03210000-03219999%2FE3210670.jpg)
Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00150000-00159999%2FE153724.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02560000-02569999%2FE2569544.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01760000-01769999%2FE1764597.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01760000-01769999%2FE1764598.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00710000-00719999%2FE716196.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf voor je op een rij gezet:
Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf
Ontzettend kindvriendelijke camping met hele lieve eigenaren waar alles bespreekbaar is We voelden ons zeer welkom Henschotermeer (zwemmen) op loopafstand en de Treek voor wandelingen en fietsen Leuk die skelters overal op de camping
Zeer tevreden over de camping. Mooie ruime plekken, zeer schoon sanitair en genoeg ruimte, terwijl de camping bij vol was. Ook hele vriendelijke eigenaren. Enige minpuntje was dat we een plek hadden zonder schaduw, maar eigenlijk een luxeprobleem met het mooie weer. Henschotermeer op loopafstand en op de camping zelf genoeg speel en sport mogelijkheden. Zou deze camping zeker aanraden!
Erg leuke camping met net sanitair. Camping is ook erg kindvriendelijk, leuke speeltuintjes en skelters om op te rijden. Mooie omgeving, waar genoeg te doen is.
Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf
Een hele gezellige en leuke camping , met super vriendelijke eigenaren die alles deden om ons nog een paar langer te laten genieten op een andere plek. Schoon sanitair en voor kinderen van alles te doen. En met warm weer het mooie Henschotermeer op loopafstand. Wij hebben genoten.
Eigenaren zijn vriendelijk. Gezellige en mooi verzorgde camping met genoeg speelmogelijkheden voor kinderen zoals springkussen, skelters, tafeltennistafel e.d. Ook een leuk speeltuintje en voldoende ruimte voor een balletje te trappen. Sanitair is allemaal vernieuwd en ziet er echt keurig uit, en schoon! Prijs is scherp.
Heerlijke camping met ruime plekken. Sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en schoon. Straalt in alles uit dat het door een familie wordt gerund. Gastvrij, alles voor elkaar en authentiek en dus niet te gelikt. Recreatieterrein Henschotermeer (online dagticket 3,35 euro) is een fantastisch meer met strandjes en op 10 minuten loopafstand.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |